Kabupatén Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Asahan
Logo kabupaten asahan.gif

Lambang Kabupatén Asahan
Kabupaten Asahan, Sumatra Utara 01.jpg

Kantor Bupati Asahan
Lokasi Sumatra Utara Kabupaten Asahan.svg

Peta lokasi Kabupatén Asahan
Motto
Propinsi Sumatra Kalér
Ibukota Kisaran
Lega Wilayah 3.732,97 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
729.795 (2019)
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 


Dasar hukum
Tanggal
'
'
Kode aréa
DAU

Ramatloka:

Kabupatén Asahan nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Sumatra Kalér. Ibukotana nyaéta Kisaran.

Flag of Indonesia.svg