Tag

Jump to navigation Jump to search

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
visualeditorÉdit visualDisunting dengan penyunting visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya4.989 parobahan
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya2.067 parobahan
visualeditor-wikitextSuntingan sumber 2017Suntingan menggunakan penyunting teks wiki 2017Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya1.664 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1.560 parobahan
HHVMHHVMRevisions made with the HipHop Virtual Machine enabled instead of the Zend PHP interpreter (expected to improve performance, tagged for debugging/analysis)Ditangtukeun ku pakakas lemesTeu546 parobahan
mobile app editÉditan sélulérÉditan anu tina aplikasi mobileDitangtukeun ku pakakas lemesEnya515 parobahan
contenttranslationContentTranslationKonten ini diterjemahkan dari bahasa lain menggunakan alat Penerjemahan Konten.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya260 parobahan
mw-new-redirectPengalihan baruSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya221 parobahan
visualeditor-switchedVisual edit: BeralihPengguna mulai menyunting dengan editor visual lalu mengubahnya menjadi editor teks wiki.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya212 parobahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya111 parobahan
massmessage-deliveryMassMessage deliveryMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya93 parobahan
mw-replacePenggantianSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya73 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya53 parobahan
mw-rollbackPengembalianSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya22 parobahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya16 parobahan
mw-blankPengosonganSuntingan yang mengosongkan halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya15 parobahan
emojiEmojiUsed by global abuse filter 110.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
blankingblankingDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
android app editandroid app editDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
meta spam idmeta spam idDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
Wiki SabandaWiki SabandaSagala parobahan anu patali jeung lomba Wiki SabandaDipaké sacara manual ku pamaké jeung botEnya0 parobahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
ntsamr (global)ntsamr (global)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
Wiki Sabanda IIWiki Sabanda IISagala parobahan anu patali jeung lomba Wiki Sabanda IIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-needcheckPenyunting visual: PeriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
ios app editios app editDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
contenttranslation-v2ContentTranslation2The content was translated from another language using the version 2 of Content Translation tool.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan