Tag

Jump to navigation Jump to search

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
visualeditorÉdit visualDisunting dengan penyunting visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya4.490 parobahan
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya1.841 parobahan
visualeditor-wikitextSuntingan sumber 2017Suntingan menggunakan penyunting teks wiki 2017Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya1.636 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1.336 parobahan
HHVMHHVMRevisions made with the HipHop Virtual Machine enabled instead of the Zend PHP interpreter (expected to improve performance, tagged for debugging/analysis)Ditangtukeun ku pakakas lemesTeu546 parobahan
mobile app editÉditan sélulérÉditan anu tina aplikasi mobileDitangtukeun ku pakakas lemesEnya513 parobahan
contenttranslationContentTranslationKonten ini diterjemahkan dari bahasa lain menggunakan alat Penerjemahan Konten.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya250 parobahan
visualeditor-switchedVisual edit: BeralihPengguna mulai menyunting dengan editor visual lalu mengubahnya menjadi editor teks wiki.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya206 parobahan
mw-new-redirectPengalihan baruEdits that create a new redirect or change a page to a redirectDitangtukeun ku pakakas lemesEnya148 parobahan
massmessage-deliveryMassMessage deliveryMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya85 parobahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya26 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiEdits that change the target of a redirectDitangtukeun ku pakakas lemesEnya24 parobahan
mw-rollbackPengembalianEdits that roll back previous edits using the rollback linkDitangtukeun ku pakakas lemesEnya19 parobahan
mw-blankPengosonganEdits that blank a pageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya12 parobahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanEdits that change an existing redirect to a non-redirectDitangtukeun ku pakakas lemesEnya9 parobahan
mw-replacePenggantianEdits that remove more than 90% of the content of a pageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya7 parobahan
emojiEmojiUsed by global abuse filter 110.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
blankingblankingDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
meta spam idmeta spam idDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
Wiki SabandaWiki SabandaSagala parobahan anu patali jeung lomba Wiki SabandaDipaké sacara manual ku pamaké jeung botEnya0 parobahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
ntsamr (global)ntsamr (global)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
Wiki Sabanda IIWiki Sabanda IISagala parobahan anu patali jeung lomba Wiki Sabanda IIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-needcheckPenyunting visual: PeriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan