Daftar aplikasi OAuth

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cari aplikasi OAuth
Application name
PAWS
Consumer version
2.1
OAuth protocol version
OAuth 1.0a
Pengembang
BStorm (WMF)
Status
diterima
Deskripsi
PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.
Digunakan pada
Semua proyek di situs ini
OAuth "callback URL"
https://hub.paws.wmcloud.org/hub/oauth_callback
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Henteu
Applicable grants
  • Ngalampahan aktivitas nu loba pisan
Éditan nu rohaka
  • Interaksi jeung kaca
Édit kaca nu nyangkaruk; Jieun, édit, jeung alihkeun kaca; Aawas parobahan kaca
  • Interaksi jeung média
Unjal berkas anyar; Unjal, ganti, jeung alihkeun berkas
  • Ngalakokan tarékah administratif
Balikkeun parobahan kaca
  • Interaksi jeung aawaseun anjeun
Tempo aawaseun anjeun
  • Lalampahan macem-macem
Édit daptar awaseun anjeun