Agus Wirahadikusumah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agus Wirahadikusumah
Gambar:Mayjen TNI Agus WK.jpg
Agus Wirahadikusumah nalika minangka Danseskoad
Allegiance Indonésia
Service/branch Lambang TNI AD.png TNI Angkatan Darat
Years of service 1973-2001
Rengking 75px Létnan Jéndral
Hubungan Umar Wirahadikusumah (paman)

Agus Wirahadikusumah (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, 17 Oktober 1951 – tilar dunya di Jakarta, 30 Agustus 2001 dina umur 49 taun) nyaéta perwira luhu militér Indonésia jeung Panglima Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat (Kostrad).

Replace this image male.svg