Cangkang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cangkang nyaéta alat paragi pambungkus atau ngambungkus barang. Biasana ngagunakeun(daun,kertas dsb).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Arti kata bungkus - Kamus Besar Bahasa Indonésia (KBBI) Online". kbbi.web.id. Diakses tanggal 2019-02-16.