Pamaké:A2613/Kotrétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion ##nama##
  • Singgetan: ##kode##
  • Nomor: ##nomor##
Lokasi
Propinsi##provinsi##
Kabupatén##kabupaten##
Kacamatan##kecamatan##
Désa##desa##
Kodeu pos
    1. kodepos##
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi III Cirebon
Kelas stasion[1]
    1. kelas##
Tingkat kaluhuran+##tinggi## m
Perenahna[2]km ##letak## lintas JakartaJatinegaraCikampékCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya
LayananNgan pikeun pasusulan antarkaréta api.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur4 (jalur 2 jeung 3: sepur lurus)
Jumlah péronHiji péron sisi sarta tilu péron pulo nu sarua-rua rada jangkung

Stasion ##nama## (##kode##) nyaéta stasion karéta api kelas ##kelas## anu perenahna di ##desa##, ##kecamatan##, ##kabupaten. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +##tinggi## m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cirebon-Tegal
Stasion saméméhna:
Stasion ##sebelum##
Stasion saenggeusna:
Stasion ##sesudah##

[[Kategori:##kecamatan##, ##kabupaten##]]