Obrolan pamaké:Haikal FK 1705

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di kaca obrolan Haikal FK 1705.
ᮝᮤᮜᮥᮏᮨᮀ ᮞᮥᮙ᮪ᮕᮤᮀ ᮓᮤ ᮊᮎ ᮇᮘᮢᮧᮜᮔ᮪ ᮠᮄᮊᮜ᮪ ᮖ᮪ᮊ᮪ |᮱᮷᮰᮵|

Perhatian !
  • Wajib ngeusian topik anu arék diobrolkeun heula.
  • Tanda tanganan sawala atawa obrolan Anjeun di dieu ku cara ngetikkeun ~~~~ di tungtung kalimah sawala anu ku Anjeun tulis.
  • Anjeun baé maké émotikon lucu.
  • Kuring boga facebook, pikeun komunikasi leuwih daria Anjeun bisa ngabalad jeung kuring Linggih
  • Pikeun ngamimitian Ngobrol klik tombol Ngobrol di handap.

Haikal FK 1705 ngadu bako?  20 Séptémber 2021 04.41 (UTC)[balas]

Eusi Obrolan[édit sumber]

Wilujeng sumping di Wikipédia, Haikal FK 1705!

Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 60.976 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).


A2613 (sawala) 10 Méi 2021 04.03 (UTC)[balas]

Artikel basa hormat[édit sumber]

Sampurasun, kang Haikal! Tepangkeun sim kuring Fauzi salaku kuncén dina ieu wiki. Hatur nuhun parantos nyerat di Wikipédia Sunda, anu matak Wikipédia Sunda janten haneuteun deui. Punten sateuacanna, kanggo artikel di Wikipédia Sunda, vérsi basa hormatna teu kedah didamel margi numutkeun konsénsus, artikel di Wikipédia Sunda diserat nganggo basa loma. Salian ti éta, sangkan henteu seueur vérsi artikel kanggo hiji hal atanapi benda anu sami, sapertos Wikipédia basa sanésna. Janten, artikel sapertos ieu, ieu, ieu, sareng anu sanésna mangga tiasa dihupus sarta didamel kaca pengalihan ka artikel basa lomana. Tetep sumanget nyerat di Wikipédia Sundana, hatur nuhun! A2613 (sawala) 10 Méi 2021 04.18 (UTC)[balas]