Wikipedia:Pituduh (kaca pamake)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wawanohan Cara Ngedit Artikel Cara Ngatur Format Tutumbu Berkas/Gambar Ingetkeuneun Kaca Obrolan Kaca Pamaké Miluan Daptar  

Kaca Pamaké

Halaman pengguna yang belum dibuat

Kaca Pamaké nya éta kaca nu eusina profil pamaké. Ku ayana kaca pamaké, Anjeun bisa apal kana informasi-informasi ngeunaan pamaké nu ngeusian éta kaca. Anjeun nu karék boga rékening dina situs Wikipedia Basa Sunda, tangtuna waé kaca pamakéna can aya atawa can dijieun. Hal ieu katitén tina pulas beureum dina ngaran rékening Anjeun nu aya béh luhur katuhu kaca browser Anjeun.

Nyieun kaca pamaké

Pikeun nyieun kaca pamaké, titénan léngkah-léngkah ieu di handap.

  1. Klik ngaran akun Anjeun nu pulas beureum di béh katuhu kaca browser Anjeun.
  2. Klik tulisan Buat (teks wiki), tuluy bakal aya kaca kosong pikeun nuliskeun profil Anjeun.
  3. Tuliskeun profil Anjeun dina éta kaca
  4. Sanggeus dirasa cukup sarta luyu jeung kahayang Anjeun, tuluy di béh handap aya tombol Simpen, tuluy klik éta tombol.
  5. Pikeun nambahkeun gambar profil, tingali pituduh muat berkas.
  6. Lamun Anjeun hayang ngubah eusi profil, klik tombol Sunting sumber dina béh luhur kaca pamaké Anjeun. Tuluy jieun parobahan nu dipikahayang dina éta kaca. Sanggeus éta eusian kotak Ringkesan tuluy klik deui tombol Simpen atawa tombol Témbongkeun sawangan pikeun ningali heula parobahanana.


Layar kosong untuk mengisi profil pada halaman pengguna

Markah wiki

Tujuan Anda mengetik Hasil atau keluaran
Dapat diterapkan di manapun
Citak kandel '''citak kandel''' citak kandel
Citak déngdék ''citak déngdék'' citak déngdék
Citak kandel jeung déngdék '''''citak kandel jeung déngdék''''' citak kandel jeung déngdék
Pranala internal
(dina situs wiki Cipta Media Bersama)

[[judul kaca]]
[[judul kaca|teks tampilan]]

judul kaca
teks tampilan

Pranala luar
(ke situs lain)

[http://www.contoh.org]
[http://www.contoh.org teks tampilan]
http://www.contoh.org

[1]
teks tampilan
http://www.contoh.org

Tawis Anjeun
dina kaca obrolan

~~~~

Nama Pengguna Anda 09.50,
20 Juli 2019 (UTC)

Pengalihan ke halaman lain #ALIH [[Halaman tujuan]] #ALIHHalaman tujuan
Hanya diterapkan pada awal baris
Subbagian

== Undak 1 ==
=== Undak 2 ===
==== Undak 3 ====
===== Undak 4 =====

Undak 1

Undak 2

Undak 3

Undak 4
Daftar biasa

* hiji
* dua
** dua titik hiji
* tilu

  • hiji
  • dua
    • dua titik hiji
  • tilu
Daftar bernomor

# hiji
# dua
## dua titik hiji
# tilu

  1. hiji
  2. dua
    1. dua titik hiji
  3. tilu
Gambar kecil
(thumbnail)

[[File:Urangsunda.png|thumb|Teks keterangan]]

Teks keterangan