Wikipedia:Pituduh (Wawanohan)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wawanohan   Ngedit   Ngatur Format   Tutumbu   Berkas/Gambar   Ingetkeuneun   Kaca Obrolan   Kaca Pamaké   Miluan Daptar    

Pangjajap

Wilujeng sumping dina Pituduh Wikipédia. Ieu pituduh téh boga maksud pikeun pamaké anu geus siap ngamimitian nulis. Sabada maca runtuyan ieu kaca, Anjeun bakal meunang informasi dasar jeung pangaweruh anu diperlukeun pikeun jadi Pamaké Wikipédia.

Unggal kaca bakal ngabahas ngeunaan kagunaan fitur (fasilitas) ngeunaan software wiki, sababaraha pituduh ngeunaan style jeung eusi artikel, informasi ngeunaan komunitas Wikipédia, atawa kawijakan jeung konvénsi penting dina Wikipédia.

Inget yén ieu téh pituduh¸lain kaca kawijakan definitive atawa manual anu sagemblengna. Upama Anjeun hayang informasi anu leuwih wincik, dina ieu pituduh disadiakeun tutumbu (link) anu nyambung jeung kaca Wikipédia séjénna. Éta kaca téh mibanda informasi anu leuwih wincik ngeunaan topik ieu. Upama Anjeun hayang bari maca éta, leuwih hadéna mah Anjeun muka deui éta tutumbu dina jandéla (window) anu anyar.

Dina ieu pituduh ogé aya tutumbu kana bak keusik, nyaéta tempat pikeun nyobaan hasil diajar anjeun. Moal aya anu ngambek upama Anjeun maké kotrétan minangka alat ékspérimén anjeun, jadi ulah melang, pék lakukeun baé jeung tingali hasilna tina naon anu dipigawé ku anjeun.