Wikipedia:Pituduh (miluan daptar)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wawanohan   Cara Ngedit   Cara Ngatur Format   Tutumbu   Berkas/Gambar   Kaca Obrolan   Ingetkeuneun   Miluan Daptar    

Akun pamaké

Klik "Buat akun baru" pikeun mitembeyan nyieun akun

Akun pamaké dibutuhkeun pikeun ngamimitian kontribusi dina Wikipédia Basa Sunda. Sangkan bisa meunangkeun akun pamaké, Anjeun kudu niténan léngkah-léngkah di handap ieu:

  1. Klik "Buat akun baru".
  2. Dina kaca "Jieun akun", Anjeun kudu ngeusian formulir pendaptaran nu ngawengku:
    1. Nama pengguna. Conto ngeusianana: Sabanda
    2. Kata sandi. Kata sandi dieusian sangkan rékening Anjeun aman sarta bisa digunakeun unggal rék asup kana Wikipedia Basa Sunda. Eusian kata sandi ku kekecapan nu gampang diinget.
    3. Konfirmasi kata sandi. Ieu kolom dieusi ku sandi nu geus diasupkeun dina Kata sandi.
    4. Alamat surel (opsional). Ieu kolom dieusi kalawan nuliskeun alamat surél atawa e-mail nu Anjeun. Sanajan ieu sipatna opsional, leuwih hadé Anjeun ngeusian ieu kolom pikeun verifikasi rékening nu geus dijieun.
    5. Pemeriksaan keamanan. Ieu kolom dieusi kalawan niténan kotak nu di jerona aya sawatara karakter nu kudu ditulis ulang ku Anjeun.
    6. Klik "Buat akun Anda"
  3. Ayeuna rékening Anjeun geus dijieun, di juru béh luhur bakal katingali ngaran pamaké Anjeun nu masih kénéh pulas beureum.

Pengaturan akun pamaké

Ngeusian formulir pendaptaran akun wiki

Sanggeus Anjeun nyieun akun pamaké dina Wikipedia Basa Sunda, Anjeun kudu ngatur heula preferensi saméméh ngamimitian kontribusi. Anapon léngkah-léngkahna nya éta:

Pengaturan waktu

1. Pengaturan waktu:
  1. Klik Préferéns nu aya béh luhur katuhu dina kaca browser Anjeun.
  2. Dina kolom Pidangan, pilih opsi nu kadua (11 Séptémber 2014 07.49)
  3. Tuluy dina kolom Format waktu, pilih Wewengkon wanci jadi Asia/Jakarta
  4. Klik tombol Simpen préferénsi

Naon perluna asup log Wikipédia?

Nu penting, sagala éditan anjeun bakal dicirian maké ngaran anjeun.

Cara asup log

Kahiji, pastikeun yén cookies difungsikeun na panyungsi anjeun (tempo ogé m:draft privacy policy)

Klik tumbu asup log ieu, atawa di punclut kaca ieu. Anjeun salajengna bakal disodoran formulir nu kudu dieusi ngaran pamaké jeung sandi anjeun. Mun anjeun can kungsi asup log, anjeun kudu ngasupkeun sandi anjeun dua kali.

Mun hayang, anjeun bisa ngasupkeun alamat surélék anjeun. Pamaké séjén bakal bisa ngirim surélék ka anjeun, tapi maranéhna moal nyaho alamat surélék anjeun.

Mun anjeun ngaklik kotak contang Inget kuring, nu tadina Inget sandi kuring liwat sési, anjeun teu kudu ngasupkeun sandi deui unggal asup ka Wikipédia tina komputer nu sarua.

Masalah asup log

Tampilan nalika akun geus laksana dijieun

Mun anjeun geus asup log, tapi dina kaca nu kaluar salajengna anjeun katempona teu asup log, sigana ieu ukur masalah cookie. Ogé pastikeun yén setélan tanggal jeung wanci na komputer anjeun bener.

Kaca pamaké jeung Kaca omongan pamaké anjeun

Salaku pamaké nu geus asup log, anjeun bisa nyieun kaca pamaké jeung kaca omongan pamaké anjeun sorangan. Nalika asup log, anjeun bakal nempo ngaran pamaké anjeun némbongan di punclut katuhu kacana. Ngaklik tumbu ieu bakal nganteur anjeun ka kaca pamaké anjeun, nu bisa diédit sakumaha kaca Wikipédia séjénna.

Pamaké biasana nuliskeun sababaraha hal pangwanoh ngeunaan dirina katut interésna dina kaca pamaké.

Anjeun ogé boga kaca omongan pamaké. Anjeun bisa asup ku cara ngaklik tumbu omongan kuring gigireun ngaran pamaké anjeun na punclut katuhu kaca. Batur bisa nulis pesen na kaca omongan pamaké anjeun ku jalan ngédit, nu salajengna bisa dijawab ku anjeun maké cara nu sarua. Tempo Wikipédia:Kaca pamaké jeung Wikipédia:Kaca obrolan pikeun leuwih jéntré.

Cara kaluar log

Anjeun bisa kaluar log iraha baé ku jalan ngaklik tumbu kaluar log dina juru luhur katuhu kaca.