Pamaké:A.R Dipusparaga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Balebat Cikuray
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Téang Basa pamaké
Anisa Rahma
Wikipédia
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Katerangan lian
Gumelar 28 Juli, 1992
Garut, Jawa Barat

Anisa Rahma, wanoja nu lahir ka alam dunya di kota Pangirutan alias Swiss van Java. Lulus taun 2013 ti Universitas Caket Ledeng jurusan Bahasa Sunda. Salila sakola jeung kuliah loba ilubiung dina rupaning kagiatan sangkan teu kuuleun teuing. Salasahijina kungsi jadi pamilon Sundapedia 2011, sarta jadi jawara katilu. Kiwari jadi teman belajar barudak sakola (da asa can pantes ari disebut guru mah) nu pangaresepna leuleuweungan jeung tulas-tulis. Taun 2014 dipercaya jadi panitia Wiki Sabanda.


Logo nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Panitia pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"