Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Garut
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Subkarajaan: Tracheobionta
Divisi: Magnoliophyta
Class: Liliopsida
Subclass: Zingiberidae
Order: Zingiberales
Kulawarga: Marantaceae
Génus: Maranta
Spésiés: M. arundinacea
Ngaran binomial
Maranta arundinacea
L.

Garut (Maranta arundinacea) nyaéta pepelakan taunan gedé ti genus Maranta nu habitat asalna di leuweung hujan di Asia Tenggara jeung Afrika Kidul jeung Wétan.

Rujukan[édit | édit sumber]

  • Arrowroot. Wikipédia basa Inggris (disalin 9 Séptémber 2008).

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg