Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Garut
Forraçao2.jpg
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Subkingdom:
Divisi:
Kelas:
Subkelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
M. arundinacea
Ngaran binomial
Maranta arundinacea

Garut (Maranta arundinacea) nyaéta pepelakan taunan gedé ti genus Maranta nu habitat asalna di leuweung hujan di Asia Tenggara jeung Afrika Kidul jeung Wétan.

Rujukan[édit | édit sumber]

  • Arrowroot. Wikipédia basa Inggris (disalin 9 Séptémber 2008).

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg