Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké A.R Dipusparaga ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 06:01, 17 Séptémber 2011 (UTC)

test[édit sumber]

icaaaaaa...apa kabarnya? lama tak jumpa,,hihihiih SU20Evita (sawala) 06:46, 17 Séptémber 2011 (UTC)


alhamdulillah... SU05Anisa (sawala) 06:50, 17 Séptémber 2011 (UTC)

test[édit sumber]

abi rieut haduuuuuhhhh...


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Anisa, mugi teras nyerat dina basa Sunda, Sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 06:24, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Re:Tumaros[édit sumber]

Saleresna tiasa, saéna pami seratan salira alim dioprék ku batur nganggo citakan (template) {{dipaké}}, éngké bakal muncul saperti kieu: . Nuhun --Aditia.Gunawan (sawala) 13:28, 19 Séptémber 2011 (UTC)

Rujukan di setiap akhir kalimat[édit sumber]

Halo Anisa,


Wah tetap semangat ya untuk buat dan menyempurnakan artikelnya. Saya ingin mengingatkan bahwa salah satu peraturan kompetisi itu mengharuskan peserta untuk menyertakan rujukan disetiap akhir kalimat pada artikel yang dibuat atau di editnya. Saya telah menyebarkan tanda permintaan rujukan pada artikel Kamus yang kamu buat, tolong disempurnakan ya??

hehehehe... :D


Hatur nuhun.  Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 00:09, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Anisa,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:02, 22 Séptémber 2011 (UTC)


siip deh.. mkasih Kang.. oh untuk absensinya ada batasan waktu g? coz kamrin ad tmen yg bilang katanya absen tuh dbatasi dari jam 10.00-16.00.

-D

SU05Anisa (sawala) 01:04, 23 Séptémber 2011 (UTC)

Nisa laen kali kalau mau membalas pembicaraan saya, langsung ke sawala saya ajah ya soalnya kalau balesnya disini, saya jadi gak tau apakah Nisa bales atau kaga soalnya saya jadi gak dapet notifikasinya kalau balesnya disini kan ini halaman pembicaraan kamu :D
kata siapa absen itu dibatasi? TIDAK sama sekali alias bebas 24 jam. waduh ada yang menyebarkan informasi yang menyesatkan nih? huft >.<
 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 02:45, 24 Séptémber 2011 (UTC)
absen itu gak dibatasi tapi memang ada keterangan alokasi waktu dari 10.00-16.00 itu waktu pelatihan di UPInet. maksudnya buat alokasi pelatihannya, bukan begitu Kang Rendra?? SU26Ilham (sawala) 15:13, 24 Séptémber 2011 (UTC)

Sae Pisan[édit sumber]

Aduh abdi kataji pisan ku seratan Kamus-na. Kedah langkung sumanget nya cha! ^_^ SU26Ilham (sawala) 15:16, 24 Séptémber 2011 (UTC)

gambar kamus[édit sumber]

Gambar kamusna kamus naon sarta kenging ti mana? sigana dihapus alatan aya masalah hak cipta. --kandar (sawala) 09:37, 27 Séptémber 2011 (UTC)

abdi motret nyalira da.. teras diupload ka commons.. SU05Anisa (sawala) 10:42, 27 Séptémber 2011 (UTC)

Patroli[édit sumber]

Halo Teh Nisa,

Saya akan melakukan patroli terhadap artikel-artikel kamu dan aktivitas kamu hingga tanggal 28 September 2011. Berikut adalah hasilnya:

  1. Sejak tanggal 19 September - 28 September 2011, kamu sudah tidak masuk sebanyak 2 kali (26, 28).
  2. Jumlah suntinganmu hingga tanggal 28 September 2011 sebanyak 82 suntingan (-18).

Artikel-artikel:

Artikel terhitung[édit sumber]

  1. Kamus
  • artikel sudah baik.
  • Penilaian kuantitatif: referensi lima (lebih dari lima), interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.

Artikel tidak terhitung[édit sumber]

  • Folklor
    • Artikelnya masih awal dan berantakan, jadi perlu pengembangan dan perbaikan lebih lanjut. Semangat untuk menyempurnakannya. :p
  • Dodol Garut
    • Masih banyak pernyataan-pernyataan yang belum disertai dengan referensi. Lihat disini.
    • Isi bisa dikembangkan lagi untuk bisa menjadi artikel sempurna.
    • Penilaian kuantitatif: referensi tiga, interwiki ada, wikifisasi belum ada, kategori ada, gambar ada.
  • Batik Tulis Garutan
    • Artikel masih berantakan jadi perlu perbaikan dan pengembangan lebih lanjut.

Sekian hasil patroli saya untuk saat ini. Kamu sudah membuat 1 artikel sempurna dan 3 artikel yang belum bisa masuk perhitungan kompetisi karena belum ada yang sempurna. Mohon diperbaiki dan disempurnakan agar masuk dalam penilaian kuantitatif maupun kualitatif. Tetap semangat dan selamat berjuang.

Salam,

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 01:03, 29 Séptémber 2011 (UTC)

RE:artikel kngg juri[édit sumber]

Halo Teh Nisa,

Terima kasih karena sudah mengajukan artikel pilihan untuk putaran pertama ini, akan saya catat dan saya akan lanjutkan ke juri untuk dinilai. Tetap semangat ya.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 6 Oktober 2011 17.26 (UTC)

Re: Numpang Nanya[édit sumber]

Halo Teh Nisa,


Ya boleh banget kok kalau mau disempurnain, namun putaran kedua itu kan temanya artikel rintisan yang notabenenya peserta harus membuat artikel rintisan baru dengan 2 rujukan, ada kategori, wikifisasi, interwiki, dan gambar. :D


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12 Oktober 2011 01.10 (UTC)

Re: Lanjutan[édit sumber]

Halo Nisa,

maksud saya kalau cuma untuk sebagai artikel pilihan dibabak kedua mah gak apa2 kamu sempurnain artikel di putaran satu. tapi kalau artikel rintisan itu harus artikel rintisan baru. :D


Salam.  Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 13 Oktober 2011 12.49 (UTC)

Referensi Makalah, Skripsi[édit sumber]

Upami sumberna tina skripsi formatna:
<nami penulis>.<taun>.<Judul nganggo kekenteng hiji/henteu dengdek>.<Skripsi>.<Universitas mana?>
Conto: Aditia Gunawan. 2007. 'Kandaga Kecap basa Prokem Cianjur'. Skripsi. Universitas Pendidikan Indonesia. --Aditia.Gunawan (sawala) 16 Oktober 2011 12.23 (UTC)

pami makalah kumha Kang? SU05Anisa (sawala) 16 Oktober 2011 12.45 (UTC)

Patroli putaran kedua[édit sumber]

Halo Teh Nisa,

Saya akan melakukan patroli terhadap artikel-artikel kamu dan aktivitas kamu hingga tanggal 31 Oktober 2011. Berikut adalah hasilnya:

  1. Sejak tanggal 13 Oktober - 31 Oktober 2011, kehadiran kamu penuh.
  2. Jumlah suntinganmu hingga tanggal 28 September 2011 sebanyak 515 suntingan.

Artikel-artikel:


Artikel terhitung[édit sumber]

  1. Rahmatullah Ading Affandie - OK
  2. Tini Kartini - OK
  3. Ki Umbara - OK
  4. Istrikaan - OK
  5. Ahmad Bakri - OK
  6. Godi Suwarna - OK
  7. Kampung Mahmud - OK
  8. Chye Retty Isnendes - OK
  9. Gedung Merdeka - OK
  10. Gedung Yayasan Pusat Kebudayaan - OK
  11. Ibing Kusmayatna - OK
  12. Bakicot - OK
  13. Jalan Braga - OK
  14. Musieum Konferensi Asia Afrika - OK
  15. Yoseph Iskandar - OK
  16. Jékét kulit - OK
  17. Musieum Sri Baduga - OK
  18. Musieum Prabu Geusan Ulun - OK
  19. Badminton - OK
  20. Onta - OK
  21. Piano - OK
  22. Hadro - OK
  23. Kawah Darajat - OK
  24. Teater Romawi - OK
  25. Teater Abad Pertengahan - OK
  26. Teater Renaissance - OK
  27. William Shakespeare - OK
  28. Kabuyutan Ciburuy - OK
  29. Alun-alun Garut - OK
  30. Masjid Agung Garut - OK
  31. Pasar Céplak - OK
  32. Pantomim - OK
  33. Makam Godog - OK
  34. Sajarah Balubur Limbangan - OK
  35. Basisir Palabuhanratu - OK
  36. Basisir Pangandaran - OK

Artikel tidak terhitung[édit sumber]

  1. Nyi Roro Kidul - referensi, gambar, wikifisasi belum ada

Sekian hasil patroli saya untuk saat ini. Kamu sudah membuat 36 artikel rintisan dan 2 artikel sempurna/ Kamu butuh 6 artikel rintisan lagi untuk mendapatkan nilai penuh dari penilaian kuantitatif.

Jangan lupa untuk menyerahkan 1 artikel pilihan kamu kepada panitia selambat-lambatnya tanggal 2 November 2011.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 31 Oktober 2011 22.37 (UTC)

Numpang Nanya[édit sumber]

Kang, emang klo artikel baru kita jadinya artikel smpurna gk dihitung k artikel rntisan yang 42? hemz.. artikel baru nisa semua nya udah 39.. SU05Anisa (sawala) 2 Nopémber 2011 08.01 (UTC)

Online ?[édit sumber]

lagi online nih yaa??heheheh :D

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 4 Nopémber 2011 01.58 (UTC)

yuhu...hahaha bingung nyari jdul SU05Anisa (sawala) 4 Nopémber 2011 02.05 (UTC)

gentos sandiasma[édit sumber]

leres bade gentos? Ejahanana 'A.R Bontotz' nya? awas pami gentos deui... :P --kandar (sawala) 28 Désémber 2011 03.45 (UTC)

hehehehee.. emang teu tiasa gentos deui pami bosen? SU05Anisa (sawala) 28 Désémber 2011 09.04 (UTC)
Tos digentos, wilujeng... --kandar (sawala) 28 Désémber 2011 09.35 (UTC)

nuhun Kang.. rada bingung ngwitan na mh..heheheh A.R Dipusparaga (sawala) 30 Désémber 2011 08.15 (UTC)

Lanjuuut....[édit sumber]

Mancaaaap... Lanjut, Ceuuuuuu.... --kandar (sawala) 7 Méi 2012 06.28 (UTC)

Cek..cek[édit sumber]

Kamarana nya? hahahahaha aduuuh abi sono... A.R Dipusparaga (sawala) 20 Maret 2013 09.41 (UTC)

sok atuh, Dip... urang keureuyeuh deui... --kandar (sawala) 21 Maret 2013 01.18 (UTC)

Penduan mengunggah berkas[édit sumber]

Euceu, diantos usulanana di Obrolan:Penduan mengunggah berkas. Nuhun. --kumincir (sawala) 22 Séptémber 2014 03.54 (UTC)

Fanpage[édit sumber]

Punten, Téh, aya akun Facebook teu? Sangkan engké ku urang tiasa dijadikeun admin dina fanpage WBS di Facebook. Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 31 Oktober 2014 10.54 (UTC)

Aya Kang, mangga di-add waé Anisa Rahma Dipusparaga. A.R Dipusparaga (sawala) 31 Oktober 2014 15.24 (UTC)

Kumaha kabar?[édit sumber]

Kumaha kabarna ceu? damang? nembe nonghol? Uchup19 (sawala) 19 Nopémber 2014 12.29 (UTC)

Muhun ieu téh nembé rada rinéh.. hehehe.. :D

A.R Dipusparaga (sawala) 19 Nopémber 2014 12.32 (UTC)

Raos atuh tah pami tos rinéh mah. Kanggé wiki sabanda téh tiasa teu pami sumber rujukanna lian ti buku citak, misalna ramatloka atawa bloh jeung nu séjénna? --Uchup19 (sawala) 19 Nopémber 2014 12.37 (UTC)
Mangga tiasa, asal sanés tina bloh pribadi. Sabangsaning website resmi mah tiasa.

A.R Dipusparaga (sawala) 19 Nopémber 2014 12.40 (UTC)

Okéh atuh upami kitu mah. Reug-reug ka abdi na gé. --Uchup19 (sawala) 19 Nopémber 2014 12.44 (UTC)
Sipp.. sumanget Kang :) --A.R Dipusparaga (sawala) 19 Nopémber 2014 12.48 (UTC)

Konpirmasi daptar[édit sumber]

sampurasun, simkuring parantos ngadamel kaca pamake, punten hoyong dikonpirmasi pendaptaran abdi di wiki sabanda na, hatur nuhun sateuacanna. pamaké:Anjarsari

Re:Konfirmasi Pendaftaran (2)[édit sumber]

Parantos teteh, nyuhunkeun dikonfirmasi. Hatur nuhun. Pamaké:Anjarsari

Re:Artikel Kelompok[édit sumber]

muhun ceu, mudah2an kabujeng ieu téh, margi pabeulit ieu gé bari nyempetkeun waktos sareng anggota, alhamdulillah lumajeng aya nu kersa sareng resepeun kana talas-tulis gning. --Yusup_Ramdani  3 Méi 2015 14.00 (UTC)

Re:Ronda undak 5[édit sumber]

Muhun ceu, éta gé baru ngotéktak wé kaditu-kadieu. Muhun, nyaéta ieu gé nuju dibolak-balik, seueur kénéh tangtosna kalimah nu kirang merenah. Perkawis anggota lianna mah nyaéta gning cnah masih kénéh lieur nulis dina wiki téh. Bari sok ditungtun ku abdi gé dina nulisna. Hatur nuhun pisan ceu! :D --Yusup_Ramdani  8 Méi 2015 02.27 (UTC)

Vandal[édit sumber]

Muhun tah kitu, hambéh aya récang, tapi sok palaur wararegaheunn nyaéta nu sanésna téh. Oh nya ceu, ieu aya vandalisme (Al mubarok), mangga dihapus--Yusup_Ramdani  8 Méi 2015 02.38 (UTC)

Kategori tutuwuhan diawalan ku Famili[édit sumber]

Ica, kanggo kategori tutuwuhan dina artikel diawalan tina Famili (Family) waé, supados ambahanna rada lega. Nuhun --ilhamkang (sawala) 14 Méi 2015 11.15 (UTC)

oke.. A.R Dipusparaga (sawala) 14 Méi 2015 11.17 (UTC)

Undak 5[édit sumber]

Wilujeng énjing, wilujeng saur téh! Tah dina perkawis éta, sesah pisan. :( Rakhman HakimGartoon-Evolution.png 1 Juli 2015 21.18 (UTC)

Re:Ngabuburit[édit sumber]

Insya Allah ceu, mudah2an teu aya wagelan --Yusup_Ramdani  2 Juli 2015 05.02 (UTC)

Oke siap Kang, nuhun. --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 05.12 (UTC)

Konfirmasi parobihan akun/no hapé[édit sumber]

Assalamualaikum,

Tétéh kumaha damang? punten abdi téh robih akun, margi anu tipayun hilap deui password, kamari gé ku kang Uchup19 tos diobrolkeun, saurna mah sawios ngadamel deui akun. Sareng abdi gé hyong konfirmasi robih no. hp. janten anu ieu 083818074261. Hatur Nuhun. JamalSq (sawala) 6 Juli 2015 06.43 (UTC)

Skrip kangge nyambut pamaké anyar[édit sumber]

Salam ceu, kumaha kabar?
Kanggé nyambut pamaké anyar, kuring aya saalit skrip anu wangunna sanés citakan, ieu skripna {{gnt:Pamaké:Uchup19/Panganteur}}<br/> –-~~~~
langsung copas wé ceu, mugia tiasa mangpaat. --Yusup_Ramdani  3 Agustus 2015 21.39 (UTC)

Alhamdulilah saé Kang, sipp..sipp nuhun. Kaanggé pisan --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Agustus 2015 09.47 (UTC)

Undak 1 Feby[édit sumber]

Teteh punten, hoyong pangmarioskeun artikel undak 1 abdi Wiki_Sabanda:Klaim_Undak_1#Febycahyana, tos nyumponan sarat atanapi teuacan. Haturnuhun sateuacanna.Febycahyana (sawala)

Bls:Téhnis Pengiriman Hadiah[édit sumber]

Hatur nuhun téh, sawios disarengkeun wé engkin di ahir pasanggiri, sakantenan urang nongton drakor sasarengan :D.--Dian Émbarsari (sawala) 4 Agustus 2015 14.04 (UTC)

Oké siap attuh pami kitu mah.. :D --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Agustus 2015 04.58 (UTC)

No. Hape[édit sumber]

Ieu no hape abdi teh, punten 085795412545--Febycahyana (sawala) 9 Agustus 2015 13.04 (UTC)

Okééyy, diantos waé nya pulsana @Febycahyana. Bari ngantosan hadiah level 1 mangga keureuyeuh heula tugas di undak 2. Sumanget --A.R Dipusparaga (sawala) 9 Agustus 2015 13.07 (UTC)

Haturnuhun[édit sumber]

Sumuhun, hatur nuhun teh, kanggo pamariosanna. Punten teh, pami hadiah undak 1 abdi tos dikintun teu acan? Febycahyana (sawala) 29 Agustus 2015 22.15 (UTC)

Kanggé hadiah undak 1 atos diajukeun, diantos waé Kang @Febycahyana. Punten rada elat nya. :) --A.R Dipusparaga (sawala) 30 Agustus 2015 10.24 (UTC)

Statistik su.wikipedia.org[édit sumber]

Bulan Agustus pengguna aktif turun dari 26 ke 17, pengguna sangat aktif naik satu orang. Siska.Doviana (sawala) 30 Séptémber 2015 08.40 (UTC)

cek cek[édit sumber]

hatur nuhun-- Falahtea (sawala) 22 Oktober 2015 12.26 (UTC) Falahtea (sawala) 22 Oktober 2015 12.26 (UTC)

Sami-sami. Salam kenal ti sim kuring Kang @Falahtea. :) --A.R Dipusparaga (sawala) 22 Oktober 2015 14.25 (UTC)

Salam kenal ogé :D Falahtea (sawala) 22 Oktober 2015 22.51 (UTC)

Re:Hayu Ngiringan Pasanggiri Wiki Sabanda[édit sumber]

Sip, engké kuring coba miluan -- Falahtea (sawala) 23 Oktober 2015 06.43 (UTC) Falahtea (sawala) 23 Oktober 2015 06.43 (UTC)

Okéy siap diantos pisan nya @Falahtea. Sakantenan ajakan réréncangan nu sanésna. Pados makin ramé. :) --A.R Dipusparaga (sawala) 23 Oktober 2015 06.45 (UTC)

Waleran[édit sumber]

Hatur nuhun, Téh. Insya Alloh simkurung sumanget nyeratna. A2613 (sawala) 24 Désémber 2015 11.56 (UTC) A2613 (sawala) 24 Désémber 2015 11.56 (UTC)

Waleran II[édit sumber]

Muhun, téh. A2613 (sawala) 24 Désémber 2015 23.01 (UTC) A2613 (sawala) 24 Désémber 2015 23.01 (UTC)

Re:Ngaronda Artikel Undak 1[édit sumber]

Téh, ku simkuring parantos dilereskeun kakurangan artikel anu diklaim ku simkuring. Punten, téh parios deui :) A2613 (sawala) 24 Désémber 2015 23.45 (UTC)

okey siap @A2613 --A.R Dipusparaga (sawala) 25 Désémber 2015 00.59 (UTC)
Kumaha téh hasilna? A2613 (sawala) 25 Désémber 2015 01.44 (UTC)

Re:Konfirmasi no.HP[édit sumber]

Ieu téh nomor HP simkuring nu aktif → 082214140088. Diantos nya :) A2613 (sawala) 26 Désémber 2015 02.01 (UTC) A2613 (sawala) 26 Désémber 2015 02.01 (UTC)

sipp.. Nuhun. Diantos waé nya @A2613 --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Désémber 2015 02.13 (UTC)

Undak 2[édit sumber]

Mangga parios kaca klaim simkuring di undak 2 di Wiki Sabanda:Klaim Undak 2#A2613 :) A2613 (sawala) 27 Désémber 2015 12.44 (UTC)

Pamundut jadi kuncén[édit sumber]

Téh, kumaha carana jadi kuncén téh? Simkuring parantos ngabuka kaca pamundut jadi kuncén, tapi simkuring teu ngartos. A2613 (sawala) 29 Désémber 2015 12.42 (UTC)

Perkawis janten kuncén, saleresna acan aya aturan baku di Sunda mah, supados langkung jéntré cobi urang taroskeun ka Kang @Kumincir. --A.R Dipusparaga (sawala) 30 Désémber 2015 12.29 (UTC)

Alamat[édit sumber]

Ieu alamat simkuring, Kp. Nyalindung RT 01/17 Nagrog, Cicaléngka, Bandung, Kode pos:40395 A2613 (sawala) 31 Désémber 2015 07.52 (UTC)

okey nuhun @A2613 --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Januari 2016 15.23 (UTC)

Klaim Undak 3[édit sumber]

Téh, punten parios artikel-artikel anu ku simkuring diajukeun di kaca klaim undak 3. Hatur nuhun. A2613 (sawala) 6 Januari 2016 06.04 (UTC)

Atos @A2613 :) --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Januari 2016 08.44 (UTC)

Kaca Klaim[édit sumber]

Téh, kumaha upami kaca klaim Wiki Sabanda sapertos Wiki Sabanda:Klaim Undak 1, Wiki Sabanda:Klaim Undak 2, Wiki Sabanda:Klaim Undak 3, Wiki Sabanda:Klaim Undak 4, Wiki Sabanda:Klaim Undak 5, Wiki Sabanda:Klaim Undak 6, Wiki Sabanda:Klaim Undak 7, Wiki Sabanda:Klaim Undak 8, Wiki Sabanda:Klaim Undak 9, jeung Wiki Sabanda:Klaim Undak 10 dipindahkeun weh ka Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak 1 atawa Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim Undak 1 jeung saterasna, supados teu lebet kana kaca utama. Hatur nuhun :) A2613 (sawala) 6 Januari 2016 10.06 (UTC)

Hatur nuhun perhatosanna Yi. Kacana tos dialihkeun. Malihan mah dumasar kana hasil rapat panganyarna, klaim artikel sadaya dikumpulkeun dina Kaca klaim total. Mangga dilajeng nyerat artikelna. Cag. --ilhamkang (sawala) 7 Januari 2016 04.43 (UTC)

Hello[édit sumber]

Salam kenal itu iklan di atas gimana bikinnya, cara gawene? Haturnuhun Arifys (sawala) 12 Januari 2016 08.59 (UTC)

Aturan maén[édit sumber]

Kumaha damang ceu?
Rupina aturan maén Wiki Sabanda téh robih nya?--Yusup_Ramdani  24 Januari 2016 13.33 (UTC)

Alhamdulillah Kang, kumaha sawangsulna?
Muhun, kumargi aya parobihan anggaran kanggé sakumna proyek di Wikimedia Indonesia wates ahir lomba gé dipajukeun dugi ka tanggal 14 Maret 2016 teras kanggé ngagampilkeun pamilon ngéngingkeun hadiah utama sistem lomba anu tadina nganggo undakan (level), dirobih janten paloba-loba artikel. --A.R Dipusparaga (sawala) 24 Januari 2016 13.42 (UTC)
Alhamdulillah sehat,
Oh kitu, muhun pami kitu mah rada kabantos, kantun getolna. Pami hadiah utamina kanggé baraha jalmi ceu? masih kanggé 10 jalmi atanapi kirang ti éta?--Yusup_Ramdani  24 Januari 2016 13.49 (UTC)
Muhun diantos pisan artikel-artikelna, Kang. Tos rada rinéh panginten nya ayeuna mah? :D. Dikirangan margi tantanganana gé ngirangan, hadiah utamana kanggé 2 jalmi anu tos puguh mah, tapi mudah-mudahan tiasa kanggé 3 jalmi @Uchup19 --A.R Dipusparaga (sawala) 24 Januari 2016 13.54 (UTC)
Tah kitu, rada nyalsé gening ayeuna mah. Siap ceu, kantun milari inspirasi kanggé judul-judul artikel garapeunna.--Yusup_Ramdani  24 Januari 2016 13.58 (UTC)
Sok dilajeng ah. --ilhamkang (sawala) 24 Januari 2016 16.42 (UTC)

Usul[édit sumber]

Bung, artikel id:Kacang kratok sdh sy tambahi. Sy usul, bulan depan itu saja jadikan artikel pilihan. Wassalam. Slmt siang. Lalu kemudian, apa bahasa Sundanya "minyak nilam"?--Adi.akbartauhidin (sawala) 9 Maret 2016 07.13 (UTC)

Terima kasih atas usulannya Kang @Adi.akbartauhidin, nanti artikelnya diterjemahkan dulu ke bahasa Sunda dan mungkin jika layak bisa dijadikan artikel pilihan. Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 10 Maret 2016 06.47 (UTC)

Ahir pasanggiri[édit sumber]

Sampurasun, téh! Kumaha damang? Téh, perkawis ahir pasanggiri téh watesna dugi ka tabuh sabaraha? tabuh 23.59 WIB (14 Maret 2016), atanapi tabuh 23.59 UTC/06.59 WIB (15 Maret 2016)? Hatur nuhun.A2613 (sawala) 13 Maret 2016 13.34 (UTC)

Alhamdulillah saé @A2613 :), kanggé wates ahir pasanggiri dugi ka tabuh 23.59 WIB. Janten pami langkung ti dinya moal lebet kana étangan.

Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 13 Maret 2016 14.44 (UTC)

Républik Tiongkok[édit sumber]

Téh, upami artikel Républik Tiongkok lebet kana kategori teu nyumponan sarat artikel minimal, atanapi henteu? Hatur nuhun. A2613 (sawala) 18 Maret 2016 21.26 (UTC)

Kontributor Aktif Pisan (very active contributor)[édit sumber]

Kanggo mertahankeun statistik Wikipedia Basa Sunda, urang usahakeun dina sabulan teras nyunting minimal 100x. Ieu utamina kanggo teras nembongkeun aktifitas kontributor aktif pisan (very active contributors). Mangga dilajeng. --ilhamkang (sawala) 19 April 2016 07.58 (UTC)

Muhun siap Kang @Ilham.nurwansah, Insya Allah pami tos rada salsé, abdi ngédit deui. --A.R Dipusparaga (sawala) 20 April 2016 02.50 (UTC)

Douglas Smigly[édit sumber]

Hello A.R Dipusparaga, can you please delete the article Douglas Smigly? This cross-wiki-spam is already deleted in most of the other wikipedias. --Dandelo (sawala) 13 Méi 2017 09.16 (UTC)

Duplicate templates and category[édit sumber]

@Kumincir @Uchup19 Hi! I'm from Italy and I'm trying to reorder on Wikidata your stub categories. This morning I noticed something strange:

There isn't any difference between them!

There are 125 "pondok" templates and 34 "stub" templates, so I would suggest you to redirect all 34 "stub" templates to "pondok" templates and to delete the corresponding categories. If you need help ask me! Thank you! --Epìdosis (sawala) 23 Agustus 2017 10.26 (UTC)

Hi @Epìdosis, I tried to reorder them, Of course, I'll ask you for some help. Thanks for noticed us!--Uchup19 (SAB17)  24 Agustus 2017 02.14 (UTC)
Okey Kang @Uchup19--A.R Dipusparaga (sawala) 24 Agustus 2017 02.49 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[édit sumber]

Hello! Sorry for writing in English. The Wikimedia Foundation is asking for your feedback in a survey. We want to know how well we are supporting your work on and off wiki, and how we can change or improve things in the future. The opinions you share will directly affect the current and future work of the Wikimedia Foundation. You have been randomly selected to take this survey as we would like to hear from your Wikimedia community. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes.

Take the survey now

You can find more information about this survey on the project page and see how your feedback helps the Wikimedia Foundation support editors like you. This survey is hosted by a third-party service and governed by this privacy statement (in English). Please visit our frequently asked questions page to find more information about this survey. If you need additional help, or if you wish to opt-out of future communications about this survey, send an email through the EmailUser feature to WMF Surveys to remove you from the list.

Thank you!

--WMF Surveys (talk) 31 Maret 2018 01.32 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[édit sumber]

Every response for this survey can help the Wikimedia Foundation improve your experience on the Wikimedia projects. So far, we have heard from just 26% of Wikimramedia contributors who Wikimedia programs like the Education program, editathons, or image contests. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes to be completed. Take the survey now.

If you are not fluent in English, I apologize again for posting in English. If you have already taken the survey, we are sorry you've received this reminder. We have designed the survey to make it impossible to identify which users have taken the survey, so we have to send reminders to everyone.If you wish to opt-out of the next reminder or any other survey, send an email through EmailUser feature to WMF Surveys. You can also send any questions you have to this user email. Learn more about this survey on the project page. This survey is hosted by a third-party service and governed by this Wikimedia Foundation privacy statement. Thank you! —WMF Surveys (talk) 15 April 2018 17.18 (UTC)

Reminder: Wikimedia survey (corrected link)[édit sumber]

Every response for this survey can help the Wikimedia Foundation improve your experience on the Wikimedia projects. So far, we have heard from just 26% of Wikimramedia contributors who Wikimedia programs like the Education program, editathons, or image contests. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes to be completed.Take the survey now.

If you are not fluent in English, I apologize for posting in English. If you have already taken the survey, we are sorry you've received this reminder. We have designed the survey to make it impossible to identify which users have taken the survey, so we have to send reminders to everyone. If you wish to opt-out of the next reminder or any other survey, send an email through EmailUser feature to WMF Surveys. You can also send any questions you have to this user email. Learn more about this survey on the project page. This survey is hosted by a third-party service and governed by this Wikimedia Foundation privacy statement. Thanks! —WMF Surveys (talk) 15 April 2018 17.24 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[édit sumber]

Hello! This is a final reminder that the Wikimedia Foundation survey will close on 23 April, 2018 (07:00 UTC). The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes. Take the survey now.

If you are not a native speaker of English, I apologize for writing in English. If you already took the survey - thank you! We will not bother you again. We have designed the survey to make it impossible to identify which users have taken the survey, so we have to send reminders to everyone. To opt-out of future surveys, send an email through EmailUser feature to WMF Surveys. You can also send any questions you have to this user email. Learn more about this survey on the project page. This survey is hosted by a third-party service and governed by this Wikimedia Foundation privacy statement. Thank you!! --WMF Surveys (talk) 20 April 2018 05.54 (UTC)