Obrolan pamaké:SU20Evita

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU20Evita ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 06:00, 17 Séptémber 2011 (UTC)

hai[édit sumber]

hai wilujeng nya..

SU05Anisa (sawala) 06:46, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Hmmm . .[édit sumber]

LIEUR :D

SU21Fany (sawala) 06:50, 17 Séptémber 2011 (UTC)


Sumanget ah.. sami da abdi ge lieur.. SU05Anisa (sawala) 06:52, 17 Séptémber 2011 (UTC)

hahahha...hayong ger entosan..hahahha SU20Evita (sawala) 06:54, 17 Séptémber 2011 (UTC)


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Evita, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 06:56, 18 Séptémber 2011 (UTC)

carita pondok[édit sumber]

Artikel salira Carita Pondok kedahna dijudulan carita pondok ('p' leutik), kusabab dina Wikipedia mah kapital ukur dipake dina ngaran. Hanjakalna, artikel 'carita pondok' tos aya nu miheulaan ngadamel (tingal saha nu ngadamel & ngeditna dina jujutanana). Jadi, wayahna 'Carita Pondok' nu salira mah ulah diteraskeun, kumargi bade digabungkeun ka nu tos aya. ka payunna, sateuacan ngadamel artikel anyar, paluruh heula bilih tos aya, kade hilap kapitalisasina. Mangga dilajeng, sing sumanget nya... --kandar (sawala) 14:50, 19 Séptémber 2011 (UTC)

         Hatur nuhun Kang... --SU20Evita (sawala) 01:31, 20 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Evita,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:32, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Patroli[édit sumber]

Halo teh Evita,

Saya akan melakukan patroli terhadap artikel-artikel kamu dan aktivitas kamu hingga tanggal 4 Oktober 2011. Berikut adalah hasilnya:

  1. Sejak tanggal 19 September - 4 Oktober 2011, kamu sudah tidak masuk sebanyak 9 kali (22, 23, 24, 26, 27, 30, 1, 3, 4). Banyak sekali yaa bolosnya. Jangan bolos lagi ya. :)
  2. Jumlah suntinganmu hingga tanggal 4 Oktober 2011 sebanyak 38 suntingan (-62 suntingan).

Artikel-artikel:

Artikel terhitung[édit sumber]

  • Belum ada.

Artikel tidak terhitung[édit sumber]

  • Artikel tersebut sebenarnya bisa dikembangkan lebih banyak lagi dengan menambah rujukannya. Jadi sempurnakan ya. :)
  • Penilaian kuantitatif: referensi satu, interwiki belum ada, wikifisasi belum ada, kategori ada, gambar belum ada.
  • Idem dengan yang diatas. Haduh berantakan banget ya artikelnya :(
  • Penilaian kuantitatif: referensi 0, interwiki belum ada, wikifisasi belum ada, kategori ada, gambar belum ada.
  • Idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi empat, interwiki belum ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.

Sekian hasil patroli saya untuk saat ini. Masih ada waktu hingga tanggal 12 Oktober 2011 untuk mengembangkan dan memperbaiki artikel-artikelnya menjadi artikel yang sempurna dan masuk dalam penilaian Tetap semangat dan selamat berjuang. Semoga LOLOS putaran pertama ya. :)


Salam,

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:37, 5 Oktober 2011 (UTC)

Kėdainiai[édit sumber]

Salam Evita! How are you? I see you're creating nice articles here. Is this any project bagan here what this wikipedia become so active? =) I would like to ask, maybe you could make an article about Lithuanian town en:Kėdainiai here? Have a nice day, Hugo.arg (sawala) 19 Oktober 2011 20.40 (UTC)

Ngaronda Tahap 2 Sundapédia[édit sumber]

Wilujeng wengi téh Évita, nyanggakeun hasil patroli abdi kana kontribusi salira ti kaping 13- 31 Oktober 2011 Salira tos absén 9 kali nyaéta ping: 13,21,22,23,24,25,26,27, sareng 31 Oktober 2011.

  • Artikel taratas teu acan kaétang:
  1. Mujaér - saé pisan. Tapi pondok teuing, kirang ti 160 kecap. 160 kecap, upami diparagrafkeun kirang langkung 3 paragraf anu standar.
  2. Pandan - Pondok teuing, teu acan aya katégori deuih.
  3. Baluntas - Kirang panjang. Lengkepan deui nyaa :D
  • Artikel taratas anu diétang:
  1. Bayem - Saé pisan. I Like it :D
  2. Gadung - Oké, tapi katégorina bangun kalangkung nya? Nembé aya katégori nu otomatis muncul baé.
  3. Salédri - Mantap, mung katégorina asa basa Indonésia tumbuhan mah. Kumaha pami “tutuwuhan ubar”?
  4. Pala - Ieu gé sami sareng gadung, teu acan aya katégori anu didamel ku Néng Vita.
  5. Caringin - Tos saé. Sip dékh.
  6. Mangandeuh - Saé, katégorina tambihan.
  7. Huni - Okéh. Kéla, nu leres bungbuahan atanapi bubuahan?
  8. Urang aring - Idem sareng caringin :D
  9. Jinten bodas - Siiiip
  10. Lélé - Lélé ogé saé
  11. Embé - embé ogé hadé, hé hé..murwakanti nya?
  12. Hui - Hipu huina, pulennn...
  13. Kolek - cocokna jeung hui ieu mah
  14. Cangkaléng - Saé, tapi katégorina tiasa ditambihan
  15. Manisan - saé
  16. Jarak - saé eusina mah, mung éta katégorina tambihan.
  17. Kumis ucing - Siip, saé. Tambihan deui atuh nya. Heuheu

Cindekna, salira tos ngadamel 15 artikel taratas nu tos lebet étangan, tilu artikel taratas kedah dilengkepan. Hanjakalna, salira teu acan ngadamel artikel sampurna kanggo diajengkeun ka déwan Juri.

Sakitu heula hasil patroli abdi. Wilujeng neraskeun. Semangat!
Salam
--Aditia.Gunawan (sawala) 31 Oktober 2011 14.59 (UTC)

Kelenci[édit sumber]

Mangga, tiasa. Mung saena lengkepan deui nya. Redaksi sareng leunjeuran kalimahna weh perhatoskeun, margi nu meunteunna dewan Juri. :) --Aditia.Gunawan (sawala) 31 Oktober 2011 15.31 (UTC)