Obrolan pamaké:SU21Fany

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU21Fany ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 06:00, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Sampurasun[édit sumber]

Hei Fany, uihna sareng nya

SU13Damalia (sawala) 06:50, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Fany, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! Fotona ageungan atuh, teu katingal :D --Aditia.Gunawan (sawala) 07:00, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Fany,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:34, 22 Séptémber 2011 (UTC)

nangka[édit sumber]

Teh Fany, nilik artikel nangka, sakedik2 cobi lereskeun, formatna kedah narasi dina wanda ensiklopedis. Misalna (heureuy) sapertos kieu: nangka nyaeta tangkal kai anu buahna dingaranan buah nangka. buah nangka aya sikian, disebutna siki nangka, jst. Dilajeng! --kandar (sawala) 10:04, 27 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Wilujeng wayah kieu téh Fany, Abdi badé ngaroris kana artikel-artikel salira katut aktivitas salira dugika kaping 29 September 2011. Hasilna téh sapertos kieu:

  1. Ti kawit kaping 19 Séptémber - 29 Séptémber 2011, salira tos teu lebet salami lima kali nyaéta kaping 19,21,23,24, sareng 25 Séptémber.
  2. Jumlah éditan salira dugika kaping 29 Séptember 2011 seueurna 21 éditan (kirang kénéh 79 éditan).

Artikel-artikel:

Artikel kaitung[édit sumber]

  • Teu Acan Aya

Artikel Teu kaitung[édit sumber]

  • Réferénsina nembé hiji, kirang kénéh (kedahna minimal 5). Interwiki sareng katégori teu acan aya. Peryogi dilengkepan deui nya Yi. Wilujeng ngeureuyeuh.
  • Catetan: Réferénsi kirang kénéh, interwiki sareng katégori sami teu acan aya. Mangga dilengkepan deui. Upami aya kapanasaran, mangga ditaroskeun, ulah asa-asa nya Yi.

Mung sakitu patroli Abdi. Salira teu acan ngadamel 1 artikel sampurna. Ulah peunggas harepan, teras lengkepan artikel-artikelna, nya, masih seueur keneh waktos. Wilujeng. --Aditia.Gunawan (sawala) 05:07, 30 Séptémber 2011 (UTC)

Artikel Leptop[édit sumber]

Fani.. pami t lepat mah artikel laptop teh tos aya, judulna leptop ...hawatos blih tras2an ngedit tv teu kaetang..:-) SU05Anisa (sawala) 26 Oktober 2011 12.26 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Wilujeng sonten, Teh Fany. Di handap ieu seja ngadugikeun hasil paniten abdi kana kontribusi salira ti kaping 13 Oktober dugi ka 29 Oktober 2011 dina Wikipedia basa Sunda.

  • Absen salira aya anu copong sabelas dinten, nyaéta kaping 13,14,15,16,17,19,21,23,24,25,29 Oktober 2011. Kedah getol nya neng. Saena unggal dinten ngabsen, sanaos sakedik ngedit oge.
  • Artikel sampurna:
  1. Nangka
  • Artikel taratas nu tos kaetang:
  1. Modem --> Tos cekap. Minimal artikel nu sanes oge sapertos artikel ieu.
  • Artikel taratas anu 'teu acan' kaetang:
  1. Gaok --> Interwikina lepat, eta mah interwiki sintren. Foto oge teu acan aya. Referensi, kategori, sareng wikifisasi tos cekap.
  2. Sintrén --> Rujukan sintrenna henteu jelas ti mana ti manana. Cobi dicek deui referensina.
  3. Gembyung --> Interwikina teu acan aya.
  4. Buroq --> Teu acan aya interwikina, referensina nembe hiji.
  5. Sintaksis --> Teu acan aya gambar, referensi oge kirang jelas. Format nulis referensi kedah diperhatoskeun. Upami eta sumberna tina internet, serat judul artikel, nu nulis artikelna (pami aya), oge nu pangpentingna, diakses tanggal sabaraha eta rujukan teh.
  6. Laptop --> Teu acan aya gambar. Sanesna basa Sunda mah leptop?
  7. Harmonika --> Teu acan aya gambar. Eusina oge ulah langsung kana jenis-jenis harmonika. Tapi dikawitan ku gambaran umum ngeunaan harmonika.
  8. Situ sangiang --> Teu acan aya interwikina.
  9. Talaga remis --> Teu acan aya interwiki.
  10. Kabuki --> Teu acan aya gambarna,

Cindekna, salira nembe ngadamel 1 artikel taratas anu kaetang. Sesana, 10 deui, kedah disampurnakeun sakumaha catetan ti abdi. Ulah peunggas harepan, aya keneh waktos dugi ka kaping 2 November.

Wilujeng :)
Salam
--Aditia.Gunawan (sawala) 30 Oktober 2011 07.52 (UTC)

Hasil cek artikel taratas[édit sumber]

Halo teh Fany,

Terima kasih sebelumnya telah mendaftarkan artikel-artikelnya udah diperiksa agar dapat lolos ke putaran ketiga.


berikut adalah hasilnya:

  1. Modem
  2. Harmonika
  3. Situ sangiang
  4. Talaga remis
  5. Gembyung
  6. Buroq
  7. Raja ampat
  8. Kacapian
  9. Bruno_Mars
  10. Universitas Majalengka
  11. Universitas Swadaya Gunung Jati
  12. Universitas Kuningan
  13. Puisi Papantunan
  14. Rusman Sutiasumarga
  15. Kismis

Tidak memenuhi kriteria[édit sumber]

  1. Sintren - artikel sempurna
  2. Kabuki - 2 referensi berasal dari blog (Tidak diperbolehkan)
  3. Laptop - artikel sudah ada yaitu Léptop
  4. Taman Nasional Wakatobi - 1 referensi berasal dari blog (Tidak diperbolehkan)
  5. Lady Gaga - 2 referensi berasal dari media sosial (Tidak diperbolehkan)
  6. Bubuy Bulan - hanya 62 kata (kurang 98 kata)

Karena kamu kurang 14 artikel dan sekarang kamu menyelesaikan 15 artikel yang memenuhi kriteria, Maka dengan ini aku nyatakan bahwa kamu berhak LOLOS ke putaran ketiga dan berhak untuk melanjutkan putaran ketiga terhitung tanggal 10 nopember 2011. Selamat bertanding kembali dan tetap semangat ya. Perlu diingat bahwa artikel rintisan yang dibuat di putaran ketiga ini merupakan artikel rintisan baru.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 11 Nopémber 2011 04.25 (UTC)

Hanya Saran[édit sumber]

Teteeeeeh... :) saena mah daftar album jeung lagu teh ulah ngaruntuy ka handap kitu.. Cobi narasikeun.

SU15Dena (sawala) 13 Nopémber 2011 05.08 (UTC)