Bubuy Bulan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lagu Bubuy Bulan asalna ti daérah provinsi Jawa Barat.[1] Lagu ieu diciptakeun ku Benny Korda [2]

Lirik[édit | édit sumber]

Bubuy bulan Bubuy bulan sangray béntang Panon poé Panon poé disasaté

Unggal bulan Unggal bulan abdi téang Unggal poé Unggal poé ogé hadé

Situ Ciburuy laukna hésé dipancing Nyérédét haté Ningali ngeplak caina

Duh éta saha Nu ngalangkung unggal énjing Nyérédét haté Ningali sorot socana


Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Bubuy Bulan (Diakses tanggan 10 November 2011)
  2. Lagu Daérah (Diakses tanggal 10 November 2011)