Obrolan pamaké:SU13Damalia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU13Damalia ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:57, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Hmmm[édit sumber]

Muhun hayu teu kiat hoyonh uih . . . PUSIANG :D

SU21Fany (sawala) 06:55, 17 Séptémber 2011 (UTC)


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Damalia, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca. Sapedahna sae, wios anu batur oge :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 06:36, 18 Séptémber 2011 (UTC)

oke kang.. pami abdi lepat nyerat dina artikelna mangga wartosan abdi kang. hatur nuhun..

SU13Damalia (sawala) 13:14, 20 Séptémber 2011 (UTC)

cika-cika[édit sumber]

saena kunang-kunang dihijikeun sareng cika-cika (eusi tina artikel kunang-kunang ditambihkeun ka cika-cika, lajeng artikel kunang2 tiasa dihapus) margi dina rujukan anu sanes mah kunang2 teh basa malayu pikeun cika-cika, teu ngabedakeun jalu/bikangna. Lajeng, di nu basa Inggris aya artikelna firefly, ti dinya tiasa mendakan poto2 anu tiasa dianggo, teu kalangkung tutumbu interwiki ka basa2 sanesna tiasa disalin ti dinya. Sumanget yah! --kandar (sawala) 05:31, 21 Séptémber 2011 (UTC)

upami cara ngahupusna kumaha kang?? SU13Damalia (sawala) 02:56, 23 Séptémber 2011 (UTC)

Pami atos beres ngalebetkeun, wartosan we, ke ku kuncen dihapus atanapi dijadikeun kaca alihan anu nujul ka cika-cika. nuhun --kandar (sawala) 08:48, 23 Séptémber 2011 (UTC)

atos dilebetkeun kang, kantun dijadikeun kaca alihan atanapi dihapus, tapi abdi teu tiasa ngalihkeun atanapi ngahupusna, hehe... SU13Damalia (sawala) 15:47, 26 Séptémber 2011 (UTC)

parantos rengse. dilajeng! --kandar (sawala) 17:39, 26 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Damalia,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:20, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Patroli[édit sumber]

Halo teh Lia,

Saya akan melakukan patroli terhadap artikel-artikel kamu dan aktivitas kamu hingga tanggal 4 Oktober 2011. Berikut adalah hasilnya:

  1. Sejak tanggal 19 September - 4 Oktober 2011, kamu sudah tidak masuk sebanyak 6 kali (22, 24, 25, 27, 30, 4).
  2. Jumlah suntinganmu hingga tanggal 28 September 2011 sebanyak 40 suntingan (-60 suntingan).

Artikel-artikel:

Artikel terhitung[édit sumber]

  • Belum ada.

Artikel tidak terhitung[édit sumber]

  • Hanya numpang lewat saja..hihihh..tidak masuk hitungan ya. :p
  • Artikelnya masih sedikit dan baru ada 1 referensi. Jika ingin masuk penilaian, kembangkan lagi isinya dan sempurnakan ya :)
  • Penilaian kuantitatif: referensi satu, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.
  • idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi satu, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.
  • idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi dua, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.
  • idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi satu, interwiki belum ada, wikifisasi belum ada, kategori ada, gambar belum ada.
  • idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi belum ada, interwiki belum ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar belum ada.
  • idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi tiga, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.
  • idem dengan yang diatas.
  • Penilaian kuantitatif: referensi dua, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar belum ada.

Sekian hasil patroli saya untuk saat ini. Kamu lebih banyak membuat artikel yang sifatnya masih taratas. Saran saya coba untuk fokus terhadap 1 atau 2 artikel terlebih dahulu untuk disempurnakan agar masuk dalam penilaian putaran pertama dan lolos, jika sudah barulah mengembangkan artikel yang lainnya. Tetap semangat dan selamat berjuang. :)


Salam,

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 20:58, 4 Oktober 2011 (UTC)

LOLOS Putaran Ketiga[édit sumber]

Halo teh Damalia,

Saya sudah cek artikel perbaikan teteh sesuai dengan hutang artikel teteh, maka dengan ini saya bisa nyatakan bahwa teteh LOLOS dan berhak untuk melanjutkan ke putaran ketiga per tanggal 13 November 2011. Tetap semangat dan terus berjuang,

Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 13 Nopémber 2011 14.59 (UTC)