Pamaké:Sersan Mayor Kururu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lambangna dina Aksara Sunda!
Ik|ben|een|vrouw
Wilujeng Sumping | ᮝᮤᮜᮥᮏᮨᮀ ᮞᮥᮙ᮪ᮕᮤᮀ

Perapian[édit | édit sumber]

Istilah[édit | édit sumber]

  • ca, citakan anyar
  • a, anyar (artikel anyar)
  • kp, kaca (pang)alihan
  • ka, kategori anyar
  • + {{delete}}, artikel nu kudu dihupus
  • Wilujeng sumping!, kaca obroloan pamaké énggal
  • r, "reformasi", ngarobih raloba bagian artikel
  • interwiki, ngédit interwiki

Indonésia Perancis Finished projectsUkraina Makédonia[édit | édit sumber]

Projects[édit | édit sumber]

halted

Proyék pembiruan Artikel
Proyék pelengkapan Artikel

Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 21 Pébruari 2016 06.54 (UTC)

Gambar petingan[édit | édit sumber]

Ayeuna minggu ka-: 39 taun 2016
Daptar
{{GP3
|panorama = n
|vertikal = n
|gambar = 
|tulisan1 = 
|tulisan2 = 
}}

Sub-kaca[édit | édit sumber]

Ortografi Basa Sunda[édit | édit sumber]

Ortografi Latin Basa Sunda
A B C D É E EU G H I J K L
M N NG NY O P R S T U W Y
Aksara Asing
F Q V X Z

Cool sites :D[édit | édit sumber]