Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak3

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepas Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Ieu kaca dipaké keur klaim laporan tulisan dina undak 3. Pamilon teu meunang ngarobah format ieu kaca. Klaim tulisan dilaporkeun ku cara nuliskeun (ngedit) ieu kaca kalawan ditambahan data ngaran akun pamilon jeung daptar tulisan (diwikifisasi) sangkan bisa disungsi artikel aslina.

Uchup19[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Adam Malik
  2. Adnan Buyung Nasution
  3. Al-Ghazali
  4. Amien Rais
  5. Din Syamsuddin
  6. Ibnu Khaldun
  7. Ismail Marzuki
  8. Jaya Suprana
  9. Purwacaraka
  10. Surya Paloh

Éditan[édit sumber]

  1. Adam Malik (Koméntar)
  2. Adnan Buyung Nasution (Koméntar) (Koméntar)
  3. Al-Ghazali (Koméntar)
  4. Din Syamsuddin (Koméntar)
  5. Jaya Suprana (Koméntar)
  6. Purwacaraka (Koméntar)
  7. Surya Paloh (Koméntar)

Citakan[édit sumber]

  1. Citakan:CLB2
  2. Citakan:Divfloor

Rakhman Hakim[édit sumber]

No Tumbu Artikel Tumbu Citakan Tumbu Koméntar
1 Platyhelminthes
2 Kota Padang Citakan:Kacamatan di Kota Padang

Citakan:Kota Padang

3 Kasultanan Acéh Citakan:Kotakinfo Urut Kasultanan Koméntar

Diropéa

4 Vereenigde Oostindische Compagnie Koméntar

Diropéa

5 Déklarasi Bangkok
6 Perang Balkan
7 Perang Candu
8 Swastika Koméntar

Diropéa

9 Sunan Bonang Citakan:Walisanga Koméntar

Diropéa

10 Sunan Ampél Citakan:Walisanga Koméntar

Diropéa

Tambahan:

Citakan:Napak Tilas Rakhman Hakim

Sopianwar[édit sumber]

No Artikel Editan Komentar Citakan
1 Bangbung koméntar Citakan:Asean
2 Hama koméntar Citakan:Babadotan
3 Fiqih koméntar
4 Nématoda koméntar
5 Omnivora koméntar
6 Parasit koméntar
7 Pérs
8 Warta
9 Majalah
10 Kutu

Dian Émbarsari[édit sumber]

No Artikel Citakan Koméntar
1 Kim Young-kwang Citakan:User Korean
2 Kim So-yéon Citakan:Korean name‎
3 Kim Saé-ron
4 Kim Sa-rang
5 Kim Taé-hee
6 Kim Yun-jin
7 Kim Ye-won
8 Kim Ryeowook
9 Kim Hyun-joong
10 Kim Go-eun

A2613[édit sumber]

No Artikel Éditan Koméntar Citakan
1 Karéta api Lokal Bandung Raya Citakan:Pamaké sieun cucunguk
2 Karéta api Argo Bromo Anggrék Citakan:Pamaké muslim
3 Karéta api Argo Lawu Citakan:Pamaké sieun beurit
4 Karéta api Argo Dwipangga Citakan:Pamaké géografi
5 Karéta api Argo Muria Citakan:Pamaké resep ucing
6 Karéta api Argo Sindoro
7 Karéta api New Argo Jati
8 Karéta api lokal Cibatu
9 Karéta api Parahyangan
10 Karéta api lokal Purwakarta