Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Émbaran Katangtuan Cara miluan Tugas Kaca Klaim Béwara Pitulung Sawala

Undak 1

Nyieun sakurang-kurangna 5 artikel taratas kalawan kritéria:

  • Judul artikel anu rék dijieun meunang tina ideu sorangan, atawa milih topik tina daptar anu disadiakeun dina daptar judul.
  • Artikel kudu boga sakurang-kurangna 5 kalimah, kalawan ditambahan rujukan dina unggal tungtung kalimahna.
  • Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber anu béda anu bisa dipercaya.
  • Nambahkeun katégori wiki.
  • Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 1

Hadiah:

  • Voucher pulsa éléktronik Rp.50.000
  • Hadiah bakal dibikeun sabada pamilon meunang konfirmasi lulus tina undak 1
  • Pulsa bakal langsung dikirimkeun kana nomer HP pamilon anu geus kadaptar.

Undak 2

  1. Nyieun 10 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Ngoméntaran 5 artikel anu ditulis ku batur & ngritik kakurangan tina éta artikel.
  3. Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 2

Hadiah: Buku Sastra Sunda (Novel/kumpulan carita pndok)

Undak 3

  1. Nyieun 10 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Ngoméan 5 artikel anu ditulis ku sorangan. Upama geus dioméan, ditanyakeun deui ka anu geus ngoméntaran jeung méré kritik kana éta artikel. Upama nu mere kritikna puas, mangka pamilon dianggap lulus. Anu mere kritik kudu némbongkeun rasa puasna dina kaca sawala.
  3. Nyieun citakan naon baé (bébas)
  4. Ngalaporkeun hasil gawéna kana Kaca Klaim Undak 3

Hadiah: Buku Pangaweruh Umum Sunda

Undak 4

  1. Nyieun 10 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Nyieun kotak info jeung eusina
  3. Ngaropéa (nyunting):
    • 5 (lima) artikel flora
    • 5 (lima) artikel fauna
    • 5 (lima) artikel inohong Sunda
    • 5 (lima) artikel tempat di Jawa Kulon
  4. Ngoméan sakurang-kurangna 5 artikel anu dijieun ku jalma séjén
  5. Meunang sakurang-kurangna 1 béntang pangajén ti 1 pamaké séjén atawa panitia.
  6. Ngalaporkeun hasil pagawéan kana kaca klaim undak 4.

Hadiah: goody bag

Undak 5

Nyieun kelompok

  1. Milih maksimal 3 urang anggota kelompok ti pamilon anu geus kadaptar (bisa anu sasama undakan atawa sahandapeun)
  2. Kelompok nyieun 2 artikel lengkep.
  3. Ngalaporkeun hasil pagawéan kana kaca klaim undak 5.

Katangtuan pangajénan:

  • Kelompok nandaan hiji artikel unggulan, pikeun diajén.
  • Artikel bisa diajén upama minimal aya 2 kelompok anu ngajukeun.
  • Kelompok anu punjul bisa lulus ka undak 6, sarta artikelna dijadikeun artikel petingan.
  • Kelompok anu teu punjul, kudu balikan deui nyieun 2 artikel lengkep. Artikel anu geus diklaim teu bisa dipaké deui.

Hadiah:

  • Unggal anggota kelompok anu punjul, bakal dilélér béntang pangajén.
  • Pin (bros) Wiki Sabanda pikeun pupuhu kelompok.

Undak 6

  1. Nyieun 10 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Nyieun kotak info jeung eusina
  3. Teu nyunting salila 3 poé noron dianggap gugur. Lamun gugur kudu balikan deui migawé tugas ti mimiti, hasil klaim saméméhna moal diitung.
  4. Meunang 3 béntang pangajén ti 3 pamaké anu béda.
  5. Jumlah suntingan minimal 100.
  6. Ngadaptarkeun 5 urang pamilon anyar, nepi ka lulus undak 1.
  7. Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 6

Hadiah:

Cutting sticker Wiki Sabanda & Wikipedia Basa Sunda

Undak 7

  1. Nyieun 10 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Teu nyunting salila 3 poé noron dianggap gugur. Lamun gugur kudu balikan deui migawé tugas ti mimiti, hasil klaim saméméhna moal diitung.
  3. Muatkeun média jeung maké éta média pikeun artikel anu luyu.
  4. Jumlah suntingan minimal 150.
  5. Mantuan 3 urang pamilon tina 5 urang nu diajakan dina undak 6, sangkan lulus kana undak 3. Upama teu cukup, meunang néangan jalma séjeń pikeun daptar.
  6. Jadi anggota kelompok 5 pikeun mantuan lulus kana undak 6.
  7. Ngalaporkeun hasil pagawéan kana Kaca Klaim Undak 7

Hadiah:

Sertifikat Wiki Sabanda

Undak 8

  1. Nyieun 10 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Teu nyunting salila 3 poé noron dianggap gugur. Lamun gugur kudu balikan deui migawé tugas ti mimiti, hasil klaim saméméhna moal diitung.
  3. Jumlah suntingan minimal 150/bulan.
  4. Jadi juri pikeun undak 5.
  5. Nyieun 3 kaca pitulung atawa 3 citakan panginget.
  6. Ngalaporkeun hasil gawéna kana Kaca Klaim Undak 8

Hadiah:

honor jadi juri Rp.250.000

Undak 9

  1. Nyieun 100 artikel anyar dumasar sarat minimal artikel.
  2. Teu nyunting salila 3 poé noron dianggap gugur. Lamun gugur kudu balikan deui migawé tugas ti mimiti, hasil klaim saméméhna moal diitung.
  3. Nyieun dua kaca pituduh (bisa narjamahkeun tina Wikipedia Bahasa Indonesia).
  4. Jumlah suntingan minimal 100.
  5. Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 9

Hadiah:

Kaos Wiki Sabanda

Undak 10

  1. Nyieun 300 artikel anyar (total kontribusi), dipigawé maksimal sabulan saméméh pasanggiri réngsé.
  2. Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 10

Hadiah:

Laptop