Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepas Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Ieu kaca dipaké keur klaim laporan tulisan dina undak 2. Pamilon teu meunang ngarobah format ieu kaca. Klaim tulisan dilaporkeun ku cara nuliskeun (ngedit) ieu kaca kalawan ditambahan data ngaran akun pamilon jeung daptar tulisan (diwikifisasi) sangkan bisa disungsi artikel aslina.

Uchup19[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Agus Salim
  2. Amal
  3. Batak
  4. Diponegoro
  5. Gepuk
  6. Imam Syafi'i
  7. Jamal Abdul Nasir
  8. Ki Hadjar Déwantara
  9. Kornét
  10. Musik

Koméntar[édit sumber]

  1. Koméntar 1
  2. Koméntar 2
  3. Koméntar 3
  4. Koméntar 4
  5. Koméntar 5

Rakhman Hakim[édit sumber]

No Artikel Koméntar
1. Déwan Pangwakil Rahayat Cépot
2. Perserikatan Bangsa-Bangsa Adnan Buyung Nasution
3. Coelenterata Ténda
4. Kutai Basa Manusa
5. Litosfer Batu Tritangtu
6. RNA
7. Samudera Pasai
8. Alga
9. Ciliata
10 Apicomplexa

Sopiyulloh Anwar[édit sumber]

No Artikel Komentar
1 Infaq Obrolan:Artéfak
2 Suweg Obrolan:Umar bin Khattab
3 Campedak Obrolan:Rita Sugiarto
4 Fungisida Obrolan:Atmosfir
5 Palung laut Obrolan:molekul
6 Najis
7 Fungi
8 Invertebrata
9 Kafir
10 Mubah

Méga Sukmawati[édit sumber]

No Artikel Komentar
1 Cita Citata Obrolan:Lénsa
2 Érie Suzan Obrolan:Rita Sugiarto
3 Élvi Sukaésih Obrolan:Projéct Pop
4 Évie Tamala Obrolan:Gerakan Non-Blok
5 Ikkeu Nurjanah Obrolan:Komik
6 Mansyur S.
7 Iyéth Bustami
8 Bianca Liza
9 Narji
10 Rubén Onsu

JamalSq[édit sumber]

No Artikel Komentar
1 Samuel L. Jackson Adnan Buyung Nasution
2 Chris Evans Érie Suzan
3 Chris Hemsworth Anang Hermansyah
4 Mark Ruffalo Pilem
5 Robert Downey Jr. Project Pop
6 Richard Branson
7 Peter Krause
8 Robert Pattinson
9 Nicolas Cage
10 Daniel Radcliffe

Dena Setiawan[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Guy de Lusignan
  2. Perang Hattin

Koméntar[édit sumber]


Dian Émbarsari[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Go Hyun-jung
  2. Shin Min-ah
  3. Kim Woo-bin
  4. Uhm Taé-woong
  5. Kim Jaéwon
  6. Kim So-hyun
  7. Kim Hye-soo
  8. Kim Ha-neul
  9. Kim Hee-sun
  10. Jun Ji-hyun

Koméntar[édit sumber]

  1. Obrolan:Warsawa
  2. Obrolan:Bilatung
  3. Obrolan:Zébra
  4. Obrolan:Gula kawung
  5. Obrolan:Basa Indonésia

Johan Ibo[édit sumber]

No Artikel Komentar
1 F.C. Internazionale Milano
2 A.C. Milan
3 Club Atlético de Madrid
4
5
6
7
8
9
10

Febycahyana[édit sumber]

No Artikel Komentar
1 Samudra Pasifik
2 Samudra Atlantik
3 Basa Spanyol
4 Afrika Kalér
5 Mikio Aoki
6 Gerakan Non-Blok
7
8
9
10

Siska Pertiwi[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Laksa

A2613[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Karéta api Siliwangi
  2. Karéta api Malabar
  3. Karéta api Serayu
  4. Karéta api Pasundan
  5. Karéta api Lodaya
  6. Karéta api Harina
  7. Karéta api Kian Santang
  8. Karéta api Kahuripan
  9. Karéta api Kutojaya Selatan
  10. Karéta api Ciremai Ekspres

Koméntar[édit sumber]

  1. Obrolan:Cijulang, Cijulang, Ciamis
  2. Obrolan:Daptar istilah anak sato
  3. Obrolan:Cipatat, Bandung
  4. Obrolan:Parigi, Parigi, Ciamis
  5. Obrolan:Bojong, Parigi, Ciamis

Setia Muhammad Fauzi[édit sumber]

Artikel[édit sumber]

  1. Sistem informasi akuntansi
  2. Kartu krédit