Obrolan:Daptar istilah anak sato

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gabungkeun kaca ieu[édit sumber]

Gabungkeun kaca ieu kana Ngaran anak sasatoan lantaran eusina ampir sarua. Hatur nuhun. A2613 (sawala) 25 Désémber 2015 14.34 (UTC) A2613 (sawala) 25 Désémber 2015 14.34 (UTC)

okey siip.. Nuhun pangdeudeulna @A2613 --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Désémber 2015 00.47 (UTC)