Daptar istilah anak sato

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Ngaran anak sasatoan)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Dina basa Sunda, aya sesebutan husus pikeun rupa-rupa anak sasatoan. Di antarana,

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. Penunjang Peningkatan Kebudayaan Nasional Jawa Barat, Proyek (2016). Kawit, Masalah 46-50. University of California: Proyek Penunjang Peningkatan Kebudayaan Nasional Jawa Barat. 
Nulis.jpg