Pamaké:Siska Pertiwi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rada Ngagaya

Sim Kuring

Siska Pertiwi (Busis), wanoja asli terah urang Sunda anu kiwari dumuk di wewengkon Warungkondang Cianjur. Lulus sakola formal taun 2013 ti Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) anu baheula kakoncara IKIP. Salila sakola sok ilubiung dina kagiatan ekstra, ti mimiti organisasi nepi ka latihan bela diri taya lain pikeun nyiar pangalaman jeung kawawuhan. Kiwari salian ti birul walidain ka kolotna, Siska nyiar pangalaman jeung panghasilan jadi pagawé swasta di Cianjur. Maca, nulis, jeung lalampahan jadi karesepna nepi ka kiwari.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.28 (UTC)