Obrolan pamaké:Siska Pertiwi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Siska Pertiwi ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?
16 Désémber 2014 09.53 (UTC)


Konfirmasi Pendaftaran Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun Siska,

Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda 2014. Anjeun geus kadaptar salaku pamilon dina kaca ieu. Tapi Anjeun can bisa asup kana undakan 1 lantaran masih kénéh aya kakurangan-kakurangan nu ngawengku:

  1. can ngeusian kaca pamaké (pituduhna bisa ditingali di Ngeusian Kaca Pamaké atawa dina Powerpoint Cara Daftar;
  2. eusi kaca pamaké kudu didéskripsikeun ti sisi jalma katilu sarta dilengkepan ku foto profil. Sangkan leuwih écés, conto bisa ditingali di Pamaké Hendra.

Dihaturanan keur ngalengkepan kakuranganana saméméh ngamimitian ieu pasanggiri.
Hatur Nuhun A.R Dipusparaga (sawala) 17 Désémber 2014 07.19 (UTC)

Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 18 Désémber 2014 05.22 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Téh Siska,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS tur aya doorprizena ogé.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana ku cara ngawaleran ieu uleman (tiasa/henteuna sumping) dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 03.35 (UTC)

Dilajeng Ah :)[édit sumber]

Sampurasun, Siska Pertiwi!
Hatur nuhun pisan parantos aktif deui ngédit Wikipedia, nya. Binga pisan janten haneuteun deui. Mangga dilajeng teras nya Siska. --ilhamkang (sawala) 7 Désémber 2015 14.27 (UTC)

Tambihan Titimangsa dina Rujukan[édit sumber]

Siska, kanggo rujukan anu sumberna tina internet kedah diwuwuhan ku titimangsa diaksesna. Cobi tingali hasilna sabada diédit:

--ilhamkang (sawala) 7 Désémber 2015 14.59 (UTC)

Artikel Undak 1[édit sumber]

Sampurasun Siska,

Nyanggakeun hasil cék & ricék sim kuring kana artikel-artikel Siska di undak 1.

  1. Pindang: basa tos saé, merenah tur ngaguluyur; kategori OK, mung aya sakalimah anu teu acan nganggé rujukan. Langkung lengkepna tiasa ditingal di dieu
  2. Pais: basa OK, kategori OK, mung aya sakedik revisi dina penulisan rujukan, teras masih kénéh seueur kalimah anu acan nganggo rujukan
  3. Pésmol: basa OK, kategori OK, mung sami masih seueur kalimah anu acan nganggé rujukan
  4. Urang Sunda jeung Basa Sunda, idem sareng Pésmol. Ku sim kuring dicirian nu acan nganggé rujukan.
  5. Semur, aya sakedik revisi dina penulisan rujukan sareng lengkepan deui kalimah nu teu acan nganggé rujukan.

Kanggo lolos ti undak 1, mangga lengkepan heula kakiranganana. Ganbatte. ^ ^

--A.R Dipusparaga (sawala) 9 Désémber 2015 09.29 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 1[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 9 Désémber 2015 10.37 (UTC)

Wilujeng Ceu Siska Pertiwi parantos lulus undak 1. Sumanget!! --ilhamkang (sawala) 10 Désémber 2015 04.27 (UTC)

Konfirmasi Nomer HP[édit sumber]

Kanggo kalancaran dikintunna hadiah undak 1 nu mangrupi pulsa 50.000, mangga konfirmasi nomer HP nu aktif. Nuhun.😀 A.R Dipusparaga (sawala) 9 Désémber 2015 10.41 (UTC)

Alhamdulillah... Nuhun kaka 😁😁 @A.R Dipusparaga. Ieu no hp aktif sim kuring 083822368411--

Siska Pertiwi (sawala) 9 Désémber 2015 10.51 (UTC)

okey, sip. Diantos wae nya hadiahna. Mugia tiasa janten panyumanget kangge nulis di undak salajengna. @Siska Pertiwi

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Siska Pertiwi dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Siska Pertiwi kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.29 (UTC)