Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak1

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepas Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Ieu kaca dipake keur klaim laporan tulisan dina undak 1. Pamilon teu meunang ngarobah format ieu kaca. Klaim tulisan dilaporkeun ku cara nuliskeun (ngedit) ieu kaca kalawan ditambahan data ngaran akun pamilon jeung daptar tulisan (diwikifisasi) sangkan bisa disungsi artikel aslina.

Elsapersa

  1. Android
  2. Linux Mint

Mayuyu

  1. Abu Yasid Al-Bustami
  2. Umar bin Khattab

Rakhmanhakim

  1. Kelana, Topéng
  2. Topéng Bali
  3. Topéng Betawi
  4. Gambyong
  5. Déwi Sartika

Uchup19

  1. Jihad
  2. Koma
  3. Niccolo Paganini
  4. Parasetamol
  5. Titik

Abee Arturo

  1. Modal
  2. Ténda
  3. Cadas Pangéran

Dena Setiawan

  1. Papantunan
  2. Edgar Allan Poe
  3. Biografi
  4. Leo Tolstoy
  5. Raynald de Chattilon

Setia M Fauzi

  1. Duit
  2. Dilan
  3. Kajahatan Komputer
  4. Politeknik pajajaran
  5. Konsep dasar sistem

Maulana Abdul Aziz

  1. Bahasa Manusa

Dewinda Asih Nastiti

  1. Si Bedog Panjang
  2. Artéfak
  3. Batu Tritangtu
  4. Cangkok

Méga Sukmawati

  1. Rita Sugiarto
  2. Ahmad Albar
  3. Déwi Perssik
  4. Inul Daratista
  5. Ayu Ting Ting

Sopiyulloh Anwar

  1. Aljabar
  2. Peternakan
  3. Hérbisida
  4. Férméntasi
  5. Gulma

JamalSq

  1. Vin Diesel
  2. Steven Seagal
  3. Jackie Chan
  4. Dwayne Johnson
  5. Jét Li

Johan Ibo

  1. Persipura Jayapura
  2. Bambang Pamungkas
  3. FC Barcelona
  4. A.S. Roma
  5. Arsénal F.C.

Krisna Herdiana

  1. Kalor
  2. Bagong Kusudiarjo
  3. Ekosistem

Febycahyana

  1. Sunan Kalijaga
  2. Furious 7
  3. Déddy Mizwar
  4. Orchidaceae/Angkrék
  5. Aksara

Dian Émbarsari

  1. Cha Tae-hyun
  2. Lee Min-ho
  3. Kim Soo-hyun
  4. Lee Jong-suk
  5. Hyun Bin

Siska Pertiwi

  1. Pindang
  2. Pais
  3. Pésmol
  4. Semur
  5. Urang Sunda jeung Basa Sunda

Litautami

  1. Koderan
  2. Halma

A2613

  1. Karéta api Argo Parahyangan
  2. Karéta api Argo Wilis
  3. Karéta api Mutiara Selatan
  4. Karéta api Turangga
  5. Karéta api Pangrango