Pamaké:Uzi herang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Uzi Ngagaya di Talaga Bodas

Calon presiden Libanon, anu ayeuna gawéna ngalong jadi call center.




Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.29 (UTC)