Wikipedia:Wiki Sabanda II

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Wiki Sabanda II
Pasanggiri nulis di Wikipédia basa Sunda

Cara Miluan
Katangtuan
Tugas & Klaim
Béwara & Pitulung


Daptar Jadi Pamilon


Wiki Sabanda diayakeun deui!

Wiki Sabanda.png

Wiki Sabanda II nyaéta proyék nu nuluykeun Wiki Sabanda I (2014-2016). Wiki Sabanda téh singgetan tina Wikipédia Raksa Basa Sunda. Kagiatan Wiki Sabanda boga tujuan pikeun ngadokuméntasikeun jeung miara basa Sunda dina wangun téks (tulisan jeung multimédia) ngaliwatan situs wéb Wikipédia Basa Sunda. Iwal ti éta, ieu saémbara téh minangka tarékah pikeun ngawangun komunitas wikipédiawan Sunda, sangkan bisa ngahirupkeun raramatloka Wikipédia Basa Sunda. Ieu saémbara ditangtayungan ku Wikimédia Indonésia jeung Wikimédia Foundation.

Daptarna haratis, hayu miluan!

Daptar jadi pamilon Wiki Sabanda II teu dipénta biaya nanaon, alias haratis!. Saémbarana gampang pisan, kur paloba-loba jeung paalus-alus nyieun artikel, anu dipigawéna sacara onlén. Jawarana bakal meunang hadiah laptop (périodeu kahiji 1 laptop, périodeu kadua 1 laptop). Aya ogé hadiah 50 kamus sunda (périodeu kahiji 25 kamus, périodeu kadua 25 kamus) pikeun 50 pamilon séjénna anu bisa nyieun sakurang-kurangna 50 artikel. Leuwih écésna mah mangga lenyepan dina tab Cara miluan jeung Katangtuan.

Wiki Sabanda II périodeu kahiji

Wiki Sabanda II périodeu kahiji dibuka ti 15 April 2017 sarta lumangsung nepi ka 14 Séptémber 2017. Bérés périodeu kahiji, ké aya périodeu kaduana.

Poster Wiki Sabanda II


Geus jadi pamilon Wiki Sabanda II

tapi
bingung rék nyieun artikel naon?

Pilihan baé judul artikel nu acan dijieun dina daptar judul


Dirojong ku