Wikipedia:Citakan Wikipédia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan digunakeun dina kaca-kaca di wikipédia pikeun nyadiakeun pidangan konsistén keur talatah nu disimpeun dijeurona. Parobahan ka penampilan, omongan, atawa gaya eusi talatah kasebut bisa dilarapkeun sacara langsung, alatan citakan diciptakeun pikeun pamaca sabot artikel kasebut dibuka. Ngaran citakan kaci miboga spasi, contona {{Propinsi Indonésia}}.

Citakan ogé nampa parameter-parameter anu saterusna diasupkeun ka output citakan kasebut.

Citakan dina ngaran spasi artikel ngan aya pikeun ngabantuan pamaca. Ieu bisa mangrupa bantuan navigasi, atawa peringatan yén eusina heunteu nohonan standar. Citakan anu mikeun informasi anu ngan kapaké ka para pangedit kudu nuju kaca sawala artikel kasebut.

Perhatikeun yén awalan "msg:" geus heunteu deui diperlukeun. Contona, paké {{stub}} batan {{msg:stub}}.

Tambahkeun citakan anu anyar Anjeun jieun ka halaman ieu luyu kalawan kategorinya tapi NGAN asupkeun citakan anu nyambung jeung aturan, kawijakan atawa hal-hal anu istimiwa ka Wikipedia (stub, disambiguasi, jsb) di halaman ieu. Pikeun anu séjénna, sumangga asupkeun ka Wikipedia:Citakan Wikipedia/Citakan séjénna atawa Wikipedia:Citakan Wikipedia/Pondok.


Daptar Citakan[édit | sunting sumber]