Wikipedia:Citakan Wikipédia/Gambar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daptar Citakan keur katérangan dina gambar:

{{C/}}
Domain publik

Gambar ieu dikaluarkeun ka domain publik ku nu nyepeng hak ciptana, hak ciptana geus kadaluwarsa, atawa mémang teu kawengku ku hak cipta. Ieu lumaku di sakuliah dunya.
Subject to disclaimer.


Nandaan gambar domain publik
{{DU}}

Gambar ieu geus dileupaskeun ka domain umum kunu boga hak ciptana, mangsa hak ciptana geus réngsé, atawa euweuh nu bisa némbongkeun hak ciptana. Hal ieu lumaku di sakuliah dunya.

Menandakan gambar yang berada di domain umum
{{Fairuse}}
Red copyright.svg
Karya ieu meureun ditangtayungan hak cipta. Perorangan anu ngamuatna sarta mimiti makena dina hiji artikel sarta batur anu ogé nempatkeuna dina sagala rupa artikel, negeskeun yén bahan ieu nohonan sarat minangka pamakéan adil (fair use) di handapeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, luyu nagara tempat Yayasan Wikimedia aya sarta salila cabang Indonésia tacan didirikan.
Menandakan gambar yang tunduk pada ketentuan Fair use
{{GFDL}}
Heckert GNU white.svg
Diidinnan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumén ieu luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tanpa Bagian Invarian, tanpa Téks Jilid Hareup, jeung tanpa Téks Jilid Tukang
Kudu luyu jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.
Menandakan gambar yang tunduk pada ketentuan GFDL
{{GFDL-self}}
Kuring, nu nyieun karya ieu, kalayan ieu pisan nerbitkeunnana dina lisensi:
Heckert GNU white.svg
Diidinan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumen luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tampa Bagian Invarian, tampa Teks Sampul-hareup, jeung tampa Teks Sampul-Tukang
Kudu loyog jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.
Menandakan gambar karya sendiri yang dilepas dibawah GFDL
{{Logo}}
Dilindungi hak cipta Ieu mangrupakeun gambar logo nu disalindungan ku undang-undang jeung/atawa geus nyalindung kana aturan hak cipta. Nurutkeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, logo-logo meunang dipaké di Wikipédia dina aturan fair use. Migunakeun logo di dieu teu nandakeun ngesahkeun kana perusahaan ku Wikipédia atawa Yayasan Wikimedia, jeung ogé sabalikna. Tempo Wikipedia:Logo jeung Wikipedia:Hak cipta.
Menandakan gambar yang merupakan sebuah logo
{{subst:tanpalisensi}}
Peringatan Gambar ieu henteu ngabogaan informasi status hak cipta jeung atawa sumber gambar nu méré nyaho lisénsina. Iwal ti lamun informasi lisénsi jeung sumber ieu dibéré, gambar ieu rék dihapus saminggu sanggeusna citakan ieu ditambahkeun ({{{tanggal}}} {{{bulan}}} 2019)

Keur katerangan leuwih jéntré ngeunaan cara migunakeun gambar, baca Wikipedia:Kawijakan migunakeun gambar.


Menandakan gambar yang tidak memiliki informasi lisensi
{{subst:tanpasumber}}
Peringatan Gambar ieu teu ngabogaan informasi sumber. Iwal ti lamun informasi sumber ieu dibéré, gambar ieu rék dihapus saminggu sanggeusna citakan ieu ditambahkeun ({{{tanggal}}} {{{bulan}}} 2019)


Menandakan gambar yang tidak memiliki informasi sumber
{{NowCommons}}
Commons
Gambar/multimédia ieu ayeuna geus aya na Wikimedia Commons salaku Commons:Image:Citakan Wikipédia/Gambar.
Nandaan gambar tos aya di Commons.

Tempo ogé[édit sumber]