Citakan:Fairuse

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Red copyright.svg
Karya ieu meureun ditangtayungan hak cipta. Perorangan anu ngamuatna sarta mimiti makena dina hiji artikel sarta batur anu ogé nempatkeuna dina sagala rupa artikel, negeskeun yén bahan ieu nohonan sarat minangka pamakéan adil (fair use) di handapeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, luyu nagara tempat Yayasan Wikimedia aya sarta salila cabang Indonésia tacan didirikan.