Obrolan:Sfigmomanométer

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan Kang @Uzi herang, aya nu kedah diropéa saalit.

  • dilingkarkeun - dilintingkeun/digulungkeun
  • lengan - leungeun
  • Pembacaan - maca
  • ditingalikeun phantom - dituduhkeun dina phantom
  • nampung cai raksa - neundeun raksa
  • dipompa - dikompa
  • pikeun - keur

Haturan kang --YogiYY (sawala) 7 Désémber 2017 07.22 (UTC)

Hatur nuhun Kang @YogiYY , ku abdi tos diropea Uzi herang (sawala) 18 Désémber 2017 06.14 (UTC)