Wikipedia:Wiki Sabanda II/daptar judul/Fauna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Béréndélan ngaran fauna/sasatoan'[1]:

Sato Sunda[édit sumber]

Lauk darat[2][édit sumber]

Lauk laut[édit sumber]

Rujukan[édit sumber]

  1. Sasieureun Sabeunyeurun Pikeun Sunda Rupa-rupa Sasatoan
  2. Yuanda, M. A., Dhahiyat, Y., Herawati, T. 2012. Struktur Komunitas Ikan di Hulu Sungai Cimanuk Kabupaten Garut. J. Perikanan & Kelautan 3: 229-236 [1]