Kancra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kancra
Labeobarbus capensis
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Actinopterygii
Order: Cypriniformes
Kulawarga: Cyprinidae
Subfamily: Labeoninae
Génus: Labeobarbus
Rüppell, 1835
Diversity
43, tingali teks.

Lauk kancra (Labeobarbus sp.) mangrupa lauk darat ti kelompok carp anggota famili Cyprinidae.[1] Kancra hirupna di susukan gede kalawan caina beresih, bareng hirup jeung lauk séjén kayaning tawés, nilem, lauk emas, jeung sajabana.[2]

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. Robert, Rachmatika (2015). A First Look at the Fish Species of the Middle Malinau: Taxonomy, Ecology, Vulnerablity and Importance. Jakarta: CIFOR. 
  2. S. Yeni, Mulyani (2008). Si KabayanSeri bacaan sastra anak. Jakarta: Universitas Michigan. 
Nulis.jpg