Kancra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kancra
Labeobarbus capensis
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Actinopterygii
Order: Cypriniformes
Kulawarga: Cyprinidae
Subfamily: Labeoninae
Génus: Labeobarbus
Rüppell, 1835
Diversity
43, tingali teks.

Lauk kancra (Labeobarbus sp.) mangrupakeun lauk darat ti kelompok carp anggota famili Cyprinidae.


Nulis.jpg