Beunteur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Silver rasbora
Rasbora argyrotaenia juvenile
from Bogor, West Java
Status konservasi
Not evaluated (IUCN 3.1)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Actinopterygii
Order: Cypriniformes
Kulawarga: Cyprinidae
Génus: Rasbora
Spésiés: R. argyrotaenia
Ngaran binomial
Rasbora argyrotaenia
(Bleeker, 1850)[1]


Beunteur (wader) nyaéta jenis-jenis lauk leutik tina suku (famili) Cyprinidae.[rujukan?] Sababaraha spesies lauk beunteur anu dikenal ku urang mangrupa beunteur pari (lunjar padi), Beunteur bintik dua, jeung sababaraha jinis laina anu biasa disebut beunteur.[2]

Galeri[édit | édit sumber]


Referensi[édit | édit sumber]

  1. Citakan:Fishbase
  2. (id)Ikan Wader diakses 4 Agustus 2015


Nulis.jpg