Beunteur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Silver rasbora
Rasbo argyr 080518 9296 tdp.jpg
Rasbora argyrotaenia juvenile
from Bogor, West Java
Status konservasi
Not evaluated (IUCN 3.1)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
R. argyrotaenia
Ngaran binomial
Rasbora argyrotaenia
(Bleeker, 1850)[1]


Beunteur (wader) nyaéta jenis-jenis lauk leutik tina suku (famili) Cyprinidae.[rujukan?] Sababaraha spesies lauk beunteur anu dikenal ku urang mangrupa beunteur pari (lunjar padi), Beunteur bintik dua, jeung sababaraha jinis laina anu biasa disebut beunteur.[2]

Galeri[édit | édit sumber]


Referensi[édit | édit sumber]

  1. Citakan:Fishbase
  2. (id)Ikan Wader diakses 4 Agustus 2015


Nulis.jpg