Obrolan:Stétoskop

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan Kang @Uzi herang, aya nu kedah diropéa saalit.

  • paru-paru - bayah
  • dédéngéan ka ceuli nu ngadéngé - ngadéngékeunana
  • hubungan, berhubungan - patali, patalina
  • Anu subbab ulah teuing disebat stétoskopna. Langsung waé, sajarah, fungsi, wanda, jeung cara ngagunakeun.
  • bagéan kénca - belah kénca
  • paling umum - umumna
  • mengatasi - ngungkualan
  • makan stétoskop - stétoskop
  • sora denyut jantung janin jeung mangpaat pusan - sora jantung, janin, jeung mangpaat pisan

Hatur nuhun kang. --YogiYY (sawala) 7 Désémber 2017 07.46 (UTC) ːSami2 Kang @YogiYY, ku abdi tos dilereskeun artikelna. Hatur nuhun Uzi herang (sawala) 18 Désémber 2017 06.10 (UTC)