Obrolan:Altiméter

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan Kang @Uzi herang, aya nu kedah diropéa saalit.

  • hiji titik ti permukaan laut - hiji titik tina permukaan laut
  • pesawat - kapal udara
  • sederhana - basajan
  • sesuai - luyu
  • kecepatanana gancang jeung pesawat penerbangan rendah saperti jét tempur - gancang jeung kapal udara nu ngapungna handap saperti jét tempur

Abdi mah atoh pisan kang, leunjeuran kalimahna tos beuki raoseun dibacana. Teraskeun insyaallah langkung nanjung. --YogiYY (sawala) 7 Désémber 2017 07.13 (UTC)

Alhamdulillah, nuhun Kang @YogiYY. Tos rada biasa ayeuna mah nyeratna, kahoyong mah mayeng nyerat teh unggal dinten ngan acan kenging waktos nu pas. Ieu ge nyaluyukeun sareng waktos damel. --Uzi herang (sawala) 18 Désémber 2017 06.21 (UTC)
Sukur Kang @Uzi herang ari perkara waktos mah keun nungtut sakumaha aya lolongkrangna waé. Upami tos aya kereteg mah, sasibuk kumaha waé ogé pasti nyayogikeun waktos. Hehehe. --YogiYY (sawala) 19 Désémber 2017 13.51 (UTC)