Pitulung:Catetan suku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kaca ieu eusina pituduh pikeun nyieun référénsi dina catetan suku anu maké kecap konci. <ref> jeung <references>.

Conto 1: Hiji référénsi jeung hiji catetan suku[édit | édit sumber]

Nurutkeun [[élmuwan]], Panon poé téh gedé pisan <ref>Miller, E: "Matahari", kaca 23. Academic
Press, 2005</ref>. Tapi, bulan mah teu pati gedé. <ref>Smith, R: "Ukuran Bulan", ''Jurnal Ilmuwan'', 46(78):46</ref>

==== Referensi ====
<references/>

Conto 2: Loba referensi jeung hiji catetan suku[édit | édit sumber]

Nurutkeun [[élmuwan]], Panon poé téh gedé pisan <ref name="matahari">Miller, E: "Matahari", kaca 23. Academic Press, 2005</ref>. Tapi, bulan mah teu pati gedé.<ref name="bulan">Smith, R: "Ukuran Bulan",
 ''Jurnal Ilmuwan'', 46(78):46</ref>. Loba komét anu asalna ti luar tata surya bakal asup kana jero tata surya pikeun ngurilingan panon poé. <ref name="matahari"/>

==== Referensi ====
<references/>

Hasil tina conto ka-2:
Nurutkeun élmuwan, Panon poé téh gedé pisan [1]. Tapi, bulan mah teu pati gedé.[2]. Loba komét anu asalna ti luar tata surya bakal asup kana jero tata surya pikeun ngurilingan panon poé. [1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b Miller, E: "Matahari", kaca 23. Academic Press, 2005
  2. Smith, R: "Ukuran Bulan", Jurnal Ilmuwan, 46(78):46

Conto 3: Kabéh référénsi dikumpulkeun sorangan[édit | édit sumber]

Nurutkeun [[élmuwan]], Panon poé téh gedé pisan <ref name="matahari"/>.
Tapi, bulan mah teu pati gedé.<ref name="bulan"/>. Loba komét anu asalna ti luar tata surya bakal asup kana jero tata surya pikeun ngurilingan panon poé.  <ref name="matahari"/>.

==== Referensi ====

<references>
<ref name="matahari">Miller, E: "Matahari", kaca 23. Academic Press, 2005</ref>
<ref name="bulan">Smith, R: "Ukuran Bulan", ''Jurnal Ilmuwan'', 46(78):46</ref>
</references>

Catetan[édit | édit sumber]

  • Perhatikeun, yén paréntah <ref name="... "/> bisa ngagantikeun pasangan paréntah perintah <ref name="... "> ... </ref> anu dibalikan deui.
  • Kecap konci <references> sanajan dipaké sababaraha kali dina kaca anus arua, tapi hasilna bakal sarua.
  • Iwal ti kecap konci di luhur, bisa ogé dipaké {{reflist}} pikeun ngahasilkeun référénsi.

Tingali ogé[édit | édit sumber]