Obrolan:Méga kumulonimbus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang @Uzi herang, ieu téh maksadna tina Awan Kumulonimbus nya? Na tos cocog teu acan pami ditarjamahkeun janten Méga Kumulonimbus?--Uchup19 (SAB17)  10 Nopémber 2017 07.20 (UTC)

Muhun Kang duka tah pédah wéh artikel awan janten méga, kumolonimbus kan jenis méga ogé. Janten ku abi téh diterjemahkeuna kitu Kang @Uchup19, nu leresna kumaha ? --10 Nopémber 2017 07.32 (UTC)
Abdi acan maluruh dina Kamus Sunda, kin urang ilikan heula nya.--Uchup19 (SAB17)  10 Nopémber 2017 08.14 (UTC)
Muhun Kang --Uzi herang (sawala) 10 Nopémber 2017 08.15 (UTC)