Obrolan:Injéksi Uap

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan Kang @Uzi herang, aya sababaraha hal nu kedah diropéa

  • nya éta - dihijikeun, sabab lamun direncah kan serepan tina yaitu, dipisah janten ya itu jadi ya teu mibanda harti.
  • kaluar-ka luar (tujuan).
  • dikira-kira-kira-kira.
  • métode ieu-ieu métode (dituduhkeun-nerangkeun)
  • sanggeus mencair kalawan diinjéksikeunana uap panas kana jero beuteung bumi-sanggeus jadi cacai uap panas diinjéksikeun kana beuteung bumi.
  • sabudeureun sumur injéksi jeung ngadorong-sabudeureun sumur injéksi keur ngadorong
  • tertentu-nu tangtu
  • Kelebihan-kaonjoyan
  • kekurangan-kahéngkéran
  • daripada-tibatan
  • perlu-kudu

Haturan kang, teraskeun!--YogiYY (sawala) 22 Nopémber 2017 23.50 (UTC)

Haturan Kang @YogiYY, ieu artikel tos dilereskeun. Hatur nuhun --Uzi herang (sawala) 29 Nopémber 2017 10.33 (UTC)