Obrolan:Daéng Kanduruan Ardiwinata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel:

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - perlu ditambah gambar
  • Wikifisasi - perlu ditambah...
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  1. Aya sababaraha kecap nu kirang merenah diantawisna: modéren kedahna modérn, Daeng Passau kedahna Daéng Passau, Daeng Sulaeman kedahna Daéng Sulaéman, terah kedahna teureuh, sumpingna saéna datangna, dicandak saéna dibawa, koloniak kedahna kolonial, sareng saéna jeung, Makasar kedahna Makassar, uana kedahna uwana, Di sakola ieu saéna Di ieu sakola, kurung-karang kedahna ngarang, Karya-karya Lainna kedahna Karya-karya lianna.
  2. Kalimah: "Lahir di Bandung taun 1866; tilar dunya di Tasikmalaya basa taun 1947" dialihkeun ka saacan kecap nyaéta disimpen dina jero kurung, contona dina artikel Suharto
  3. Kecap nu peryogi didéngdékkeun: Commissie voor de Volkslectuur, Kweekschool, Opleidingschool
  4. Judul-judul buku teu perlu didéngdékkeun, margi ditulis ku basa Sunda dina basa panganteur Sunda, tiasa digentos ku tanda kutip
  5. Sawatara kecap nu perlu diwikifikasi, nyaéta: sastrawan, Sunda, kolonial Belanda, Bandung, OSVIA, Commissie voor de Volkslectuur, basa Malayu.

Sakitu waé nu kapihatur, kantun diropéa deui, mangga dilajeng kang @Uzi herang--Uchup19 (SAB17)  10 Nopémber 2017 22.34 (UTC)

Nuhun Kang @Uchup19, pami artikel taratas kedah ngangge gambar oge? Teras punten, judul buku sanes kedah didengdekeun nya, anu ngangge tanda kutip mah bagian tina bukuna sapertos bab atanapi chapter? --Uzi herang (sawala) 11 Nopémber 2017 00.59 (UTC)
Sip, Pami kitu mah, mangga dilajeng. Hilap kalangkung, kolonial Belanda saéna mah kolonial Walanda. --Uchup19 (SAB17)  11 Nopémber 2017 01.35 (UTC)
Pami aya mah ditambihan gambar ogé anu relevan. Uchup19 (SAB17)  11 Nopémber 2017 01.37 (UTC)
Muhun siap hatur nuhun Kang --Uzi herang (sawala) 11 Nopémber 2017 01.59 (UTC)
Kang @Uchup19, ku abi tos diropea mung anu kalimah lahir di Bandung eta, abi teu ngartos kumaha. Hatur nuhun --Uzi herang (sawala) 11 Nopémber 2017 09.30 (UTC)
Ku abdi tas dicontoan, sapertos kitu. Kin pami ngadamel biografi deui, sapertos kitu nyeratkeun tanggal lahir sareng matina. Tiasa ogé nganggo citakan {{lahirmati}}. Mangga dilajeng kang @Uzi herang. Cag!--Uchup19 (SAB17)  11 Nopémber 2017 10.01 (UTC)
muhun hatur nuhun elmuna Kang @Uchup19 --Uzi herang (sawala) 12 Nopémber 2017 14.11 (UTC)