Obrolan:Situs Talun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan

  • ka wilayah (tujuan) -kana wilayah, sabab éta mah kalebet nuduhkeun tempat kecap pangantétna.
  • Penemuan-kapanggihna atawa kana situs mah langkung merenah tiasa nganggo 'dipugarna'.
  • Lamun loma mah nurutkeun sanés numutkeun.
  • Digali-dikali, dipugar.
  • Perhatian-panitén.
  • Dina lapisan lempung anu warna coklat éta-Dina éta lapisan celempung anu warna coklat (kecap panuduh Sunda mah kedah dipayun saméméh dijéntrékeun jinisna. Conto lianna, fragmén éta kedahna éta fragmén.
  • Secara keseluruhan-sagemblengna.
  • diperkirakeun-kira-kira.
  • budayana-budaya (sub judul ahir).
  • dijujugna-dijugjug,sabab situs talunna tos disebat teu kedah -na deui.

Hatur nuhun kang@Uzi herang, upami aya anu teu panuju tiasa disawalakeun deui. Wilujeng hédéd lah --YogiYY (sawala) 15 Nopémber 2017 23.02 (UTC)

Ku abdi tos diropéa Kang @YogiYY, hatur nuhun --Uzi herang (sawala) 18 Nopémber 2017 09.50 (UTC)
Siap, sumanget kang @Uzi herang ngadamel artikelna! Laptop tos ngantosan.