Obrolan:Aluvial

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang @Uzi herang, aya sababaraha hal nu kedah diropéa

  • pertanian - tatanén
  • diantarana - di antarana
  • garapeun - garapan (sabab jadi kecap barang)
  • lembah walungan - lamping sisi walungan
  • warnana poék - hawuk atawa kulawu (gelap kan indonesiana mah)
  • besi-beusi
  • jenis - wanda
  • anu namper anu diwangun - anu namper diwangun
  • Daérah anu namper ayana di walungan, situ anu aya di dataran rendah atawa cekungan anu bakal ngajadikeun ayana nu nemper - Daérah anu namper téh ayana dina walungan, situ dataran handap, jeung cekungan anu ngabalukarkeun taneuh bisa namper
  • di widang - dina widang
  • di lahan - dina lahan
  • anu kawangun tina endapan halus - ayana endapan lemes
  • minangka lahan - jadi lahan
  • antara lain sapanjang aliran walungan - nyaéta sapanjang walungan

Haturan kang, lajengkeun! Wilujeng, Sumanget! --YogiYY (sawala) 29 Nopémber 2017 07.41 (UTC)

Hatur nuhun tos marios artikel abdi. Ku abdi tos diropea Kang @YogiYY --Uzi herang (sawala) 29 Nopémber 2017 09.25 (UTC)
Keun da pancénna ieuh, ieu mah tukeur informasi waé. Hehe. Cobi tingalian deui artikel nu sanésna nu kang@Uzi herang ku abdi tos dititénan sapalih. --YogiYY (sawala) 29 Nopémber 2017 09.33 (UTC)
Siap Kang @YogiYY. Hatur nuhun pisan --Uzi herang (sawala) 29 Nopémber 2017 10.06 (UTC)