Obrolan:Albedo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan Kang @Uzi herang, aya sababaraha hal nu kedah diropéa

  • nya éta-nyaéta
  • tepi-nepi
  • albedo sorangan-albedo
  • makin-mingkin
  • daripada-tibatan
  • udara-hawa
  • pemanasa-pemanasan
  • Sedengkeun-ari (can diserep tina basa Indonesia)
  • ngaprédiksi-ngira-ngira

Haturan kang, dilajeng!--YogiYY (sawala) 22 Nopémber 2017 23.51 (UTC)

Haturan kang @YogiYY, ieu artikel tos dilereskeun. Hatur nuhun --Uzi herang (sawala) 29 Nopémber 2017 10.27 (UTC)