Furious 7

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo Furious 7

Furious 7 (ilahar disebut Furious Tujuh atawa Fast & Furious 7) [1] nyaéta pilem aksi Amérika Sarikat anu disutradaraan ku James Wan sarta ditulis ku Gary Scott Thompson jeung Chris Morgan[2]. Pilem ieu neruskeun éksploitasi global dina kagiatan monopoli anu teu kabendung dina bag-bagan babalapan, Vin Diesel, Paul Walker jeung Dwayne Johnson dijejéran sangkan balik deui ka Fast & Furious 7[2]. James Wan nyieun sérial ieu jadi suksés pisan anu narik béntang lianna saperti Michelle Rodriguez, Jordana Brewster , Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky jeung Black Lucas[2]. Maranéhanana gabung jeung béntang aksi internasional anyar saperti Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey jeung Kurt Russell.[2]

Pameran[édit | édit sumber]

Pameran Utama[édit | édit sumber]

Pameran Rorojong[édit | édit sumber]

  • Nathalie Emmanuel minangka Ramsey[3]
  • Kurt Russell minangka "Mr. Nobody"[3]
  • Luke Evans minangka Owen Shaw[3]
  • Tony Jaa minangka Kiet[3]
  • Ronda Rousey minangka Kara[3]
  • Djimon Hounsou minangka Jakande[3]
  • Ali Fazal minangka Safar[3]
  • John Brotherton minangka Sheppard[3]
  • Roméo Santos minangka Mando[3]
  • Eden Estrella minangka Samantha Hobbs[3]
  • Charlie jeung Miller Kimsey minangka Jack O'Conner[3]
  • JJ Phillips minangka Milionér[3]
  • Faheem Najm minangka DJ T Pain[3]
  • Britney Alger minangka Jasmine[3]

Kaméyo[édit | édit sumber]

  • Noel Gugliemi minangka Hector[3]
  • Iggy Azaléa minangka Pupuhu Kru Truck Monster (kaméyo)[3]
  • Sung Kang minangka Han Séoul-Oh (rékaman arsip)[3]
  • Gal Gadot minangka Gisele Yashar (rékaman arsip)[3]

Pintonan Kaliwat[édit | édit sumber]

  • Nathalie Kelley minangka Neela (rékaman arsip)[3]
  • Shad Moss minangka Twinkie (rékaman arsip)[3]
  • Tego Calderón minangka Tego Léo (rékaman arsip)[3]
  • Don Omar minangka Rico Santos (rékaman arsip)[3]

Réferénsi[édit | édit sumber]

  1. Yamato, deadline.com. Fast & Furious 7 Wraps Filming, Thanks Fans On Eve Of Original Diaksés 13 Méi 2015
  2. a b c d Rotten Tomatoes. Furious 7 (2015. Diaksés 13 Méi 2015.
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af The Fast and the Furious Wiki Furious 7 Diaksés 29 Juni 2015