Paul Walker

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paul Walker
Walker, 2009
GumelarPaul William Walker IV
12 Séptémber 1973
Glendale, California, A.S.
Tilar dunya30 Nopémber 2013 (yuswa 40)[1][2]
Santa Clarita, California, A.S.
Maot lantaranKecelakaan lalu lintas
PagawéanAktor
Taun aktip1985–2013
Anak1
Situs web
www.paulwalker.com

Paul William Walker IV[3] (gumelar 12 Séptémber 1973 – tilar dunya 30 Nopémber 2013 dina umur 40 taun) mangrupikeun aktor Amérika Serikat. Anjeunna janten kasohor dina taun 1999 saatos peran na dina pilem Varsity Blues. Nanging, anjeunna sigana paling dikenal pikeun maén Brian O'Conner dina séri pilem The Fast and the Furious. Pilem sanésna dilebetkeun Eight Below, Into the Blue, She's All That, Takers, jeung National Geographic Channel, Expedition Great White.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg