Pamaké:Krisnaherdiana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
picture

sampurasun!

simkuring Krisna Hérdiana asli jajaka Sumedang. Kuring sakola di SMAN 1 Kota Bogor. Kuring téh neteup di Ciomas, Kab.Bogor.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.51 (UTC)