Inul Daratista

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Inul Daratista 2004

Ainur Rokhimah dipikawanoh ku ngaran Inul Daratista (gumelar di Pasuruan, Jawa Wétan, 21 Januari 1979; umur 40 taun)[1] nyaéta saurang panyanyi dangdut Indonésia.[2] Inul dipikawanoh ku gaya goyang ngeborna.[2] Ngaran bapana Abdullah Aman sarta indungna Rufia.[2] Pertikahanna jeung Adam Susésno lumayan lila.[2] Sanggeus nungguan salila 13 taun, Inul antukna dipaparin anak munggaran.[2] Inul ngababarkeun anak munggaranna dina tanggal 19 Méi 2009.[2] Inul ngamimitian karir minangka panyanyi ti pésta ka pésta di pilemburan jeung suksés mawa goyang ngeborna ka Jakarta.[2]

Diskografi[édit | édit sumber]

Filmografi[édit | édit sumber]

Sinétron[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Wowkeren. Inul Daratista. Diakses 04 Méi 2015 .
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p Kapanlagi. Profil Inul Daratista. Diakses 04 Méi 2015.