Inul Daratista

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Inul Daratista 2004

Ainur Rokhimah dipikawanoh ku ngaran Inul Daratista (gumelar di Pasuruan, Jawa Wétan, 21 Januari 1979; umur 40 taun)[1] nyaéta saurang panyanyi dangdut Indonésia.[2] Inul dipikawanoh ku gaya goyang ngeborna.[2] Ngaran bapana Abdullah Aman sarta indungna Rufia.[2] Pertikahanna jeung Adam Susésno lumayan lila.[2] Sanggeus nungguan salila 13 taun, Inul antukna dipaparin anak munggaran.[2] Inul ngababarkeun anak munggaranna dina tanggal 19 Méi 2009.[2] Inul ngamimitian karir minangka panyanyi ti pésta ka pésta di pilemburan jeung suksés mawa goyang ngeborna ka Jakarta.[2]

Diskografi[édit | édit sumber]

Filmografi[édit | édit sumber]

Sinétron[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Wowkeren. Inul Daratista. Diakses 04 Méi 2015 .
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p Kapanlagi. Profil Inul Daratista. Diakses 04 Méi 2015.