Pasuruan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasuruan bisa ngalih ka:

  • Kota Pasuruan, hiji kotamadya di Propinsi Jawa Wétan, Indonésia
  • Kabupatén Pasuruan, hiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan, Indonésia
  • Désa Pasuruan, hiji désa di kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.