Bambang Pamungkas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bambang Pamungkas dipikawanoh ogé minangka Bépé (gumelar di Semarang, Jawa Tengah, 10 Juni 1980; umur 39 taun) nyaéta pamaén bal Indonésia anu maén pikeun Persija Jakarta di Liga Super Indonésia sarta Tim nasional sépak bola Indonésia. Posisi ilaharna mah nyaéta striker.[1]

Karir[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. http://www.bambangpamungkas20.com Profil Diaksés 14 Méi 2015
  2. 99biografi.com Biogarafi Bambang Pamungkas Diaksés 14 Méi 2015
Soekarno.jpg